Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Unde se termină puterea omului, continuă puterea lui Dumnezeu

Puterea.Femeile și bărbații se luptă pentru asta de la începutul timpului. Puterea…Capacitatea de a face sau de a acționa. Pe baza acestor definiții, cu toții avem dorința de putere.
În Biserică, se vorbește despre puterea lui Dumnezeu pe pământ. Din conversațiile pe care le-am purtat cu femei și bărbați de-a lungul anilor, există unele lucruri pe care le greșim când vine vorba de înțelegerea puterii lui Dumnezeu și cine are acces la ea.

În primul rând, este important să recunoaștem că există deja putere în orice fel, bărbat și femeie. Când o persoană rezistă influențelor negative din mediul înconjurător și păstrează cele două mari porunci de a-l iubi pe Dumnezeu și de a-și iubi aproapele – există deja putere dumnezeiască în viața acelui individ.

Puterea lui Dumnezeu funcționează în lumea noastră. Puterea lui Dumnezeu ne arată că Dumnezeu nu este un basm pentru adulți, ci o realitate minunată. Fără puterea lui Dumnezeu, credința noastră este goală. Dacă tot ce avem este teorie, filozofie, teologie și alte argumente intelectuale, nu vom avea niciodată o credință care să schimbe lumea. Dumnezeu nu este o teorie, El este real, El este plin de viață și putere.Avem nevoie atât de iubirea, cât și de puterea lui Dumnezeu.
Puterea lui Dumnezeu a fost adesea înțeleasă greșit, deoarece avem tendința să ne gândim la ea în aceste moduri. Cu alte cuvinte, tindem să ne gândim la puterea lui Dumnezeu în termeni de forță fizică sau ca o bogăție de resurse la dispoziția Lui. Trebuie doar să știm unde să căutăm. Ea ne schimbă viețile permanent și influențează evenimentele pentru a realiza ceea ce noi nu am putut niciodată singuri.
Puterea lui Dumnezeu trebuie să fie temelia credinței noastre. Putem discuta toată viața, dar apoi puterea lui Dumnezeu ne atinge și ne transformă – cuvintele nu mai sunt necesare. Atunci știm cu fiecare parte a ființei noastre că Dumnezeu este real, că El ne iubește și că vrea să ne vindece și să ne mântuiască.

Sursa: https://randuripentrutine.eu/unde-se-termina-puterea-omului-continua-puterea-lui-dumnezeu/

loading...

Add comment