Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Trezește-te. Fă-ți o cafea, pune muzica preferată și fii un om fericit. Nu-ți trebuie lucruri complicate pentru o fericire sinceră!

Viața nu este complicată.Noi o complicăm cu prea multe dorințe disperate și gânduri goale care nu fac nimic bun. Noi credem în stereotipuri și de multe ori vrem să fim altcineva, nu noi înșiși. Nu suntem mulțumiți de ceea ce avem. Întotdeauna supărați,crispați și frustrați. Ne dorim ca cei răi să facă bine, fără a face eforturi, fără a ne lupta pentru un viitor promițător.

Cerem prea multe întrebări și nu ne materializăm visele. Criticăm viețile celorlalți și uităm de a noastră. Îi iubim pe cei care ne ignoră și îi ignorăm pe cei care ar face orice de dragul nostru.

Noi considerăm că fericirea este de natură materială. Lucrăm să strângem avere, construim case și ne căsătorim. Îmbrăcăm nuditatea trupului și lăsăm sufletul gol, nu-l hrănim cu cărți bune, cu fapte înălțătoare, suntem oameni care zâmbesc numai în fotografii și adevărul este altul.Suferim, suntem singuri și neîmpliniți. Pur și simplu pentru că am uitat că nu știm ce să facem, nu știm cum să prețuim lucrurile simple.

Trezește-te. Fă-ți cafeaua, pune muzica preferată și fii fericit. Nu aveți nevoie de lucruri complicate pentru o fericire sinceră.Deschizi ochii, te uiți în jurul tău și lasă lucrurile simple să pătrundă în inima ta.Bucură-te întotdeauna de ce ai făcut și de ceea ce ai. Fericirea sinceră nu se ascunde în spatele lucrurilor complicate, ci  în spatele  lucrurilor care vă dau plăcere, care vă fac să fiți cine sunteți și vă ajută să vă simțiți împliniți în pielea voastră.

Viața este atât de frumoasă și de scurtă. Prețuiește clipa și momentul. Fii stăpân pe tine și pe sentimentele tale, nu lăsa pe străini să-ți dicteze viața. Fericirea constă în lucruri mărunte, nu în lucruri materiale. Lucruri care ne fac să apreciem oamenii din jurul nostru şi lucrurile care ne învaţă să ne bucuram de ceea ce contează cu adevărat.

loading...

Add comment