Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Distanța nu poate separa două inimi care se iubesc

Mulți oameni cred că relațiile la distanță nu vor rezista foarte mult.Familia ta te poate descuraja, iar unii dintre cei mai buni prieteni ai tăi te-ar putea sfătui să nu o iei prea în serios relația, dacă este la distanță, deoarece vei avea de suferit.Ei bine, nimeni nu spune că va fi ușor, dar distanța suplimentară face multe lucruri de neatins. Cu toate acestea, distanța suplimentară face și cele mai simple lucruri cele mai dulci, fiind în măsură să țină mâna celuilalt, mâncând împreună la aceeași masă, simțind atingerea reciprocă, făcând o plimbare împreună, mirosind părul celuilalt, aceste mici dorințe ar putea însemna brusc foarte mult într-o relație la distanță.Relațiile la distanță pot fi dure, dar au și propriile lor surprize.

Relațiile la distanță vin cu propriile provocări unice.O relație la distanță nu poate supraviețui fără speranță. Și pentru a exista speranță, trebuie să existe o oarecare posibilitate ca cele două persoane implicate să fie într-o zi împreună și să aibă un viitor fericit împreună.Fără acea viziune împărtășită despre fericire totul altceva va începe să se simtă fără sens.Amândoi trebuie să aveți viziuni de viață care sunt aliniate, valori comune și interese reciproce. A avea speranța de a fi împreună pe termen lung vă poate ajuta să mergeți în cele mai grele zile de a fi separat unul de celălalt. Această mică speranță poate merge mult spre a-l face pe cel pe care îl iubești să pară nu atât de departe.

Dar nu uita că distanța nu va putea separa două inimi care se iubesc.Ea va desparti doua corpuri, dar nu va desparti doua inimi care se iubesc cu adevarat.Atunci când iubești cu adevărat, vrei să știi totul despre partenerul sau partenera ta.De aceea, comunicarea este un punct cheie în relațiile la distanță.Conteaza enorm sa discutați împreună despre lucrurile cu adevarat importante.Să fiți sinceri unul cu celălalt.Este dificil sa ai o relatie la distanta, insa este mai bne să profiți de acest timp si să încerci să-l descoperi mai bine, să-l cunoști ca și persoană, decât să-l dai la o parte și să uiți de el.Să nu uiți să-i spui cât de mult înseamnă pentru tine și cât de mult îl iubești, deoarece în ciuda distanței, tot trebuie sa existe momente de iubire si de afectiune intre voi.

loading...

Add comment