Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Iubirea adevărată nu o poți trăi cu oricine.Puțini sunt aceia care știu că sufletul așteaptă primul mângăieri,nicidecum trupul

Acest citat vorbește despre cât de profundă poate fi iubirea adevărată și cât de important este ca ea să fie trăită cu persoana potrivită.Ea nu va veni cu ușurință, dar atunci când va veni cu siguranță va merita tot efortul.Iubirea adevărată include atât acte mari cât și mici. Pentru că iubirea este acțiune, iubirea este muncă și iubirea este o decizie.

Iubirea este în continuă schimbare și în continuă creștere și este extrem de rară, deoarece necesită mult timp pentru a se dezvolta. Trebuie să fiți cu cineva de ani de zile pentru a ști sigur că ceea ce aveți nu este doar iubire, ci iubire adevărată.Iubirea adevărată se construiește încet și cu mare atenție și nu poate fi trăită cu oricine.

Când ne îndrăgostim, totul devine perfect și frumos și nu putem vedea nicio vină în lume. Este uimitor cum ceva atât de simplu precum să te îndrăgostești poate avea un efect atât de profund asupra percepției noastre despre lumea din jurul tău. Când iubirea este încă nouă, simțim o nevoie intensă, foame aproape, pentru cel pe care îl iubim. Vrem să petrecem timp cu acea persoană, să cunoaștem acea persoană la un nivel intim, trecerea de la a fi individ la cuplu, parteneriat. Dar, pe măsură ce timpul trece și pe măsură ce cunoaștem acea persoană la un nivel mai profund, misterul începe să se usuce. Emoția devine mai puțin interesantă. Acesta este un punct esențial în orice relație. Este punctul în care iubirea fie moare, fie începe să crească în ceva mai mult. Cu atât de multe opțiuni, ați crede că găsirea unui partener de viață nu ar fi o sarcină atât de dificilă.Dar, totuși este.Puțini sunt aceia care știu că sufletul așteaptă primul mângăieri,nu trupul.

Cu siguranță nu este ușor să găsești acea persoană.Nu ar trebui să găsiți persoana potrivită pentru dvs., deoarece ea va intra în viața dvs. la momentul potrivit. În perioada în care, cu siguranță, ar lăsa o amprentă în inima ta și te-ar „deschide” ori de câte ori ești speriat să iubești din nou, deoarece poate ai venit dintr-o relație proastă sau ai fost rănit.

loading...

Add comment