Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
5 lucruri

Dacă veți dedica doar 1 oră pe zi pentru aceste 5 lucruri, viața dvs se va schimba pentru totdeauna!

Dvs. încheiați programul de serviciu la ora 6 seara, dar vă culcați la ora 12 noaptea. Cum petreceți aceste 6 ore? Activitățile pe care le faceți de la 6 la 12 au o importanță foarte mare.

Multe persoane consideră că cariera lor este determinată de 8 ore de lucru intense și trebuie să depuneți efort doar în această perioadă. De cele mai multe ori oamenii cred că viitorul lor și creșterea în carieră depinde de șef și de companie.

Însă realitatea este altfel. Cariera oamenilor depinde doar de ei înșiși. Creșterea profesională depinde doar de noi înșine.

Nu trebuie să învinuiți serviciul dvs. pentru faptul că dvs. nu progresați în viață. De asemenea, nu puteți învinui compania în care lucrați pentru faptul că ea nu are grijă de dvs.

Iată câteva reguli simple care vă vor ajuta să deveniți mai bun. Acestea sunt dezvăluite de cel mai bogat chinez din lume, fondatorul Alibaba Jack Ma.

1.Este foarte important cu ce vă ocupați în fiecare seară

Eu am terminat colegiul la specialitatea „marketing”, dar am vrut să devin designer. Pentru aceasta eu am învățat zi și noapte și făceam teme suplimentare pentru a-mi îmbunătăți deprinderile de proiectare. Toate acestea îmi luau mult timp. Atunci când am devenit șef, nu am mai făcut design și am revenit la marketing.

În fiecare seară când copii mei adormeau, eu începeam să învăț și să mă perfecționez. Din nou îmi lua mult timp, dar am început să culeg roadele eforturilor mele. Dacă mă dezvoltam doar în timpul orelor de muncă, eu nu era să ajung niciodată un director creativ și un manager de producție. Niciodată nu aș fi predat studenților de la MBA, așa cum o fac azi.

Mă bazez doar pe cunoștințele mele și doar pe mine însumi.

Oamenii renumiți pe care îi cunosc au mers pe aceeași cale ca și mine. Am un prieten care a absolvit facultatea de istorie, dar a fost interesat de vânzările de tehnică. Ziua el lucra în sfera telemarketing-ului, iar seara învăța să codifice. În final el a devenit vice-președintele unei companii de vânzări. La moment, este director tehnic.

Mai am un prieten care a făcut studii în domeniul politologiei, dar și-a dorit foarte mult să devină antreprenor. El a fost foarte interesat cum să creeze o companie. În final, el a creat o companie și vândut foarte scump. Viitorul lor a fost determinat de ce se ocupau ei între orele 6 seara și 12 noaptea.

Desigur, trebuie să fie un echilibru între viață și serviciu. Dacă aveți soție și copii, trebuie să petreceți fiecare seară cu ei. Chiar dacă sunteți singuri, de asemenea trebuie să petreceți timpul rațional, să faceți sport, să vă întâlniți cu prietenii sau să fiți singuri și să meditați etc.

Desigur, este binevenit să priviți filme și să vă jucați în diferite jocuri. Însă, sunt lucruri pe care nu trebuie să le faceți. De exemplu, să priviți un nou serial sau să priviți 14 ore pe săptămână televizorul. Nu pierdeți timpul pe rețelele de socializare.

2.Citiți mai mult și totul se va schimba!

Mentorul meu de la colegiu s-a născut în statul Alabama, într-o familie africană săracă. El a fost admis la Academia militară în West-Point și a devenit prima persoană din familia sa care a fost admis la un colegiu.

Înainte de a primi titlul MBA la Harvard, el a devenit un ofițer experimentat. Când l-am întâlnit, el își construia cariera în orașul Colorado-Springs.

L-am întrebat în ce constă marele lui succes? El a răspuns că nu a încetat niciodată să citească. El considera că cunoștințele sunt cheia a ceea ce vă doriți în viață. Deseori îi întreba pe interlocutorii săi ce carte citesc acum și cei mai buni dintre ei putea da un răspuns imediat.

Citirea vă poate dezvolta foarte mult și să vă ajute să fiți cu un cap mai sus decât colegii. Cei care citesc mult se descurcă mai mult în diferite sfere de activitate și acest lucru este de folos companiei. Puteți transmite cunoștințele dvs. în interiorul companiei sau puteți crea noi posibilități pentru compania dvs. Mai mult, discuțiile dvs vor fi mult mai interesante.

Anthony Robbins a spus: „Dacă doar o oră în zi primiți cunoștințe despre o anumită temă, peste un an veți ști mult mai mult despre aceasta decât 99,999% de oameni din lume”. Deși aveți doar 30 de minute în fiecare zi, într-o săptămână puteți cu ușurință să citiți o carte. Nu veți fi expert, dar vă promit că veți ști mai multe decât colegii dvs.

3.Participați în diferite proiecte

Dacă compania dvs. nu vă dă posibilitatea să vă aplicați cunoștințele în domeniu, creați-vă singuri această posibilitate pentru dvs. Puteți participa în diferite proiecte de voluntariat. Acestea pot să vă aducă mult succes.

Lucrând în grup, veți înțelege cum să aplicați cunoștințele în practică în acest domeniu și cum în final influențează clienții reali. Veți afla cum să îndepliniți o sarcină și să vă încadrați în termeni, să primiți răspuns și să scoateți foloase din acestea. Această experiență este mult mai valoroasă decât salariu dvs.

4.Stabiliți în mod activ relații cu alte persoane

Relațiile pot grăbi creșterea în carieră. Dacă nu aveți prea mulți cunoscuți, trebuie să vă dedicați o parte din timp pentru a-i găsi.

Relațiile vă permit:

— să comunicați cu prieteni deștepți și să le aflați părerea

— să aveți informații și cunoștințe greu accesibile

— să ajutați compania în găsirea unor potențiali parteneri sau unor posibile venitur.

Comunicați cu colegii de serviciu sau cu șeful dvs… Dacă veți deveni antreprenor, cunoscuții dvs vor fi primii clienți.

În loc să mergeți acasă sau într-un bar, trebuie să vă învârtiți în anumite cercuri. Există multe grupuri nu prea mari care pot să vă ajute în cariera dvs. Trebuie să încercați să vă integrați în aceste grupuri.

În fiecare săptămână puteți bea o cafea sau să cinați împreună cu noii prieteni. De asemenea, puteți urmări dezvoltarea carierei lor pe LinkedIn și să creați o rețea în anumite domenii profesionale. Cine știe poate printre ei se află viitorul angajator?

Relațiile dvs. – sunt cel mai mare potențial în serviciu.

Dacă aveți timp, pentru a privi televizorul, veți găsi timp pentru a comunica cu persoanele necesare.

5.Începeți să vă schimbați viața începând cu ziua de azi!

De la 6 seara până la 12 noaptea sunteți acasă. Deși sunteți obosit fizic și psihic, totuși puteți face ce doriți fără a primi indicații de la cineva. În această perioadă vă puteți deconecta creierul, după cum deconectați computerul de la serviciu.

Dar puteți deveni mai deștept, mai puternic și să vă lărgi cercul de cunoscuți. Începeți de azi, acordați doar o oră pe zi pentru a face acest lucru.

Vă garantez că peste un an cariera dvs. și viața dvs. se va schimba!

Sursa: https://fasingur.me/daca-veti-cheltui-doar-1-ora-pe-zi-pentru-aceste-5-lucruri-viata-dvs-se-va-schimba-pentru-totdeauna/

loading...

Add comment