Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Să stai acasă cu copilul este mai greu decât să te duci la muncă, spune știința

Recent, un sondaj a arătat că multe mame cred că să stai acasă cu copilul, este mult mai greu decât să mergi la un loc de muncă cu normă întreagă. Acest lucru este valabil mai ales pentru noii părinți. În cadrul studiului la nivel național, cuplurile care au devenit părinți noi au avut mai multe șanse să creadă că șederea la domiciliu era mult mai dificilă decât munca.

În studiul realizat, 31% dintre părinți au fost de acord că șederea la domiciliu cu copiii este mai dificilă decât munca. Alți 55% dintre părinți credeau că a avea un copil este o muncă grea. Alți 20% dintre părinți au crezut că este foarte dificil. Aceste răspunsuri au fost oferite în ciuda sprijinului acordat noilor părinți.Mai puțin de jumătate din noile mămici au spus că nu ar fi putut să-și îngrijească copilul fără sfatul propriei mame.Doar un sfert dintre părinți credeau că a avea un copil este ușor.

Aceste constatări sunt probabil surprinzătoare pentru oricine a fost părinte. În timp ce deveniți părinte, este o experiență interesantă, plină de satisfacții, și de asemenea, o provocare excepțională. Trebuie să vă faceți griji cu privire la ceea ce vă îngrijiți copilul și ce să faceți dacă copilul se îmbolnăvește. Mai rău, trebuie să vă faceți griji dacă alți părinți noi te judecă pentru alegerile tale. Se pare că fiecare decizie necesită o cercetare și un gând atent.

Studiul britanic a evidențiat că grijile se schimbă după ce devii părinte: 27% dintre părinți au spus că dezvoltarea copilului e principala preocupare, 22% dintre ei au considerat că hrănirea copilului este prioritară, iar 9% au pomenit de importanța somnului.

Dar dragostea face ca totul să merite.
În timp ce un copil este adesea mai greu decât un loc de muncă cu normă întreagă, este cu siguranță o experiență utilă. În sondaj, 42% dintre respondenți au spus că a fost prima dată când au experimentat dragostea necondiționată. Când iubiți pe cineva așa, toată munca pare să merite brusc efortul.

loading...

Add comment