Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum sa cureti dulapurile din bucatarie, stropite cu grasime

Baia si bucataria necesita cel mai mult timp pentru curatenie. Cele doua incaperi se murdaresc cel mai repede, deci, e nevoie de o atentie mult mai mare pentru a evita raspandirea bacteriilor in restul casei. Stim foarte bine ca aceste bacteri pot cauza probleme de sanatate.

Dulapurile de bucătărie lipicioase și lipicioase pot fi enervante pentru oricine atunci când se depune grăsimea pe ele.răsimea care se acumulează pe dulapurile din bucătărie este adesea cauzată de gătit sau de mâinile grase.

De multe ori apa si detergentul nu rezolva problema. Iata ca mai trebuie adaugat un ingredient.

In comert exista multe solutii pe care scrie ca elimina in totalitate grasimea, dar pretul poate fi foarte mare.Dacă aveți niște pete lipicioase de grăsime care necesită ajutor, nu vă faceți griji. Noi va propunem un ingredient ieftin pe care sa-l adaugati alaturi de detergent.

Cum scăpăm de grăsimea de pe dulapuri?
Pentru a prepara aceasta solutie ai nevoie de doar trei ingrediente: bicarbonat de sodiu, detergent de vase si apa. Se adauga intr-un castron(bol) o lingura de bicarbonat de sodiu, o jumatate de lingura de detergent de vase si o jumatate de lingura de apa.

Amesteca toate ingredientele pana obtii o pasta pe care sa o aplici, cu ajutorul unei lavete, pe zonele unde exista pete de grasime. Freaca suprafata folosind miscari circulare, dar nu inainte sa testezi aceasta solutia, penru a te asigura ca nu va afecta piesele de mobilier.

Aceasta solutie o poti folosi pentru mai multe zone din casa care sunt mai greu de curatat (in baie, de exemplu).

loading...

Add comment