Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cea mai frumoasă plajă de pe litoralul românesc: are nisip fin, iar apa este verde-turcoaz ca în stațiunile exotice

Potrivit digi24.ro, cei care vor să se relaxeze pe o plajă pustie, liniștită și curată, aleg adesea localitățile Vadu sau Corbu, neștiind că există un loc și mai frumos pe litoralul românesc. Este vorba de plaja de la Tuzla, aflată la ieșirea din Eforia Sud, cam la jumătatea distanței dintre Constanța și Mangalia. Se poate ajunge aici pe DN39, dar satul Tuzla nu se află chiar pe malul mări, astfel că de la șosea și până la plajă trebuie parcurși aproximativ cinci kilometri pe un drum destul de dificil.

Însă ceea ce găsești la destinație merită tot efortul. Mica localitate poate fi destinația perfectă de vacanţă. Plaja are nisip fin, iar apa este verde-turcoaz, ce te duce cu gândul spre destinațiile exotice. Aproximativ 3000 de turiști vin la Tuzla anual, iar mulți dintre ei sunt turiști dornici să se relaxeze pe o plajă pustie. Mulți dintre românii care ajung aici se cazează în casele localnicilor cu aproximativ 100 de lei pe noapte sau stau cu cortul pe plajă, gratuit.

loading...

Add comment