Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Mesajul dur a lui Florin Călinescu:„Este un experiment mondial,ca să fim ținuți în botniță și în mănuși”

Florin Călinescu, cunoscutul actor român în vârstă de 63 de ani a vorbit live pe pagina sa de socializare despre pandemia generată de coronavirus.El și-a spus opinia sinceră referitoare la această situație creată de covid-19.A mai vorbit și despre subiectul exporturilor de lemn din pădurile românești, dar și despre cei care ne conduc țara.

Actorul a spus pe pagina sa de socializare că situaţia de criză a fost pusă la cale de marile puteri, iar ceea ce se întâmplă este un război nevăzut ale cărui arme sunt viruşii. „Situaţia actuală, care, probabil, este datorată marilor puteri, într-o gâlceavă bine gândită de laborator, pentru că este mai complicat să acţionezi cu focoase nucleare sau cu tot felul de unelte militare care se văd din orice satelit, şi atunci, probabil, că arma aceasta chimică, bacterilogică, virusologică este foarte la îndemână şi funcţionează tăcut. Virusul are calm, are răbdare şi pe care-l prinde îl articulează. Dacă eşti bătrân şi ai comorbidităţi asta este o poveste. Aşadar, gâlceava între America, Rusia şi China produce efectele pe care le vedem astăzi… Faptul că ne-am depărtat unu, doi, trei metri este doar o distanţare fizică. Sunt chestii necesare. Dar ăsta este efectul urmărit şi dorit. Vor să experimenteze şi să studieze cum se comportă specia umană în ansamblu. Puff, un strănut a omorât până acum peste 100.000 de cetăţeni. Ceea ce cu cinism unii spun că la 8 miliarde de umanoizi e un fleac“, a spus vedeta.

Florin Călinescu crede că Dumnezeu nu are nici o legătură cu ceea ce se întâmplă și că nu este munca lui.Tot el este de părere că ceea ce trăim e de fapt un „experiment iscat de cetăţeni mondiali“, deoarece omenirea trebuie să fie disciplinată, „trebuie ţinută în botniţă şi în mănuşi“.Iar scopul poveștii este „să vadă dacă frica funcţioneză, şi funcţionează, să vadă dacă oamenii pot fi disciplinaţi, deci adio libertate, liberalism, liberă circulaţie”,a punctat marele actor.

Tot acesta vorbește și despre turismul și agricultura țării noastre, care va avea de suferit în urma acestei pandemii. „Or să urmeze vremuri apocaliptice cu turismul, cu agricultura. O să fie o agresivitate a fiinţei umane vizavi de mâncare. Ţinuţi din trei în trei metri la magazin nu are scopul să nu ne îmbolnăvim“.

Live-ul a fost făcut de Florin Călinescu pe pagina sa de socializare în data de 12 aprilie și a fost urmărit de aproximativ 1,8 milioane de oameni.

loading...

Add comment