Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Baia de reumatism perfectă – ameliorează durerile articulațiilor, brațelor, picioarelor și gâtului

Reumatismul sau artrita reumatoidă este o boală cronică autoimună marcată de inflamație. Provoacă leziuni articulare și dureri pe tot corpul. Alte simptome asociate cu această afecțiune includ:umflarea articulațiilor, rigiditatea articulațiilor și oboseala.

Medicația poate ajuta la reducerea inflamației și a disconfortului, dar medicamentele eliberate pe bază de rețetă pot deveni costisitoare sau pot duce la efecte secundare nedorite. Remediile casnice – cum ar fi utilizarea oțetului de mere – pot oferi ameliorare de dureri de artrită.

Beneficiile oțetului de mere
Oțetul de mere este cunoscut pentru efectele sale antiinflamatorii și numeroasele beneficii pentru sănătate. În afară de a fi folosit pentru gătit, oțetul de mere a fost asociat cu o varietate de avantaje. Unele dintre acestea includ:pierdere în greutate, scăderea nivelului de zahăr din sânge și colesterol,ameliorarea stomacului supărat.

Proprietățile sale antiinflamatorii pot fi, de asemenea, utile în ameliorarea durerii articulațiilor brațelor, picioarelor și gâtului.Oțetul de mere conține o serie de vitamine și antioxidanți care ajută la accelerarea procesului de vindecare. Acești antioxidanți pot reduce, de asemenea, umflarea și durerea cauzată de artrită.

Cum folosiți oțetul de mere pentru a ameliora durerile articulațiilor brațelor, picioarelor și gâtului.
Modul mai obișnuit de a folosi oțet de cidru de mere ca tratament este prin consumul acestuia. Cu toate acestea, oțetul este foarte acid. Înainte de a consuma, diluați-l cu apă pentru a preveni deteriorarea dinților.

O altă utilizare recomandată este baia de reumatism perfectă.Adăugați o cană de oțet în baia de seară și stați în soluție timp de 20 până la 30 de minute. Acest lucru poate ajuta la reducerea rigidității și umflăturilor peste noapte. Dacă aveți o durere în gât sau altă zonă a corpului, înmuiați un prosop în această soluție și plasați-l într-o zonă inflamată.

Baia cu oțet este o metodă tradițională folosită de multe persoane pentru a ameliora simptomele reumatismului. Oțetul, în special oțetul de mere, este cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii și analgezice care pot ajuta la reducerea durerilor articulare și a inflamației asociate cu reumatismul.

Oțetul de mere este foarte util în durerile articulațiilor, dar nu este singurul său efect benefic asupra sănătății. În plus, acționează și ca antioxidant în organism și elimină toxinele din acesta.

loading...

Add comment