Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
apa-de-nuci

Apa de nuci- învață cum să o prepari și ce boli vindecă.O adevărată minune pentru organism.

Nucile conțin o mulțime de acizi grași polinesaturați, care sunt mai sănătoși decât grăsimile saturate. În plus, nucile au acizi alfa-linolenic și linoleic, care pot avea efecte antiinflamatorii care mențin vasele de sânge sănătoase, pe lângă faptul că au efecte favorabile asupra lipidelor din sânge.

Cum se prepară APA DE NUCI.
Avem nevoie de 10 nuci decojite și 6 căni de apă. Se pun la fiert împreună, se lasă să scadă bine iar sucul obținut îl puteți consuma dimineața înainte de micul dejun sau puteți pur și simplu să puneți nucile în apă și să le lăsați la macerat timp de 12 de ore după care puteți consuma lichidul obținut.

Un pahar de apă de nucă băut în fiecare zi pe stomacul gol ajută și la slăbit. Cu conținutul său bogat este recomandat și ca gustare în programele de dietă.Apa de nucă este bogată în vitamine și minerale, la fel ca miezul de nucă și are multe beneficii pentru sănătatea umană.

Ajută la eliminarea excesului de greutate: ajută organismul să ardă grăsimile cu proteinele sale digerabile. Previne formarea de grăsime în zonele nedorite. Pe măsură ce accelerează metabolismul, persoanelor care doresc să scape de excesul de greutate li se recomandă să consume apă de nuci. Un pahar de apă de nucă băut în fiecare zi pe stomacul gol ajută la slăbit. Cu conținutul său bogat este recomandat și ca gustare în programele de dietă.

Este benefică împotriva arteriosclerozei: Vitaminele precum acidul folic, magneziul și uleiurile omega din plante previn arterioscleroza (colesterolul).

Beneficii pentru glanda tiroidă: Ajută la îmbunătățirea valorilor tiroide deteriorate. Se recomanda ca cei cu probleme cu tiroida mare si joasa sa consume zilnic apa de nuca.

Este benefică pentru creier: întărește funcțiile cognitive, deoarece este bogat în vitamine. Întărește celulele creierului și previne demența care poate apărea în viitor.

Are efect asupra îngrijirii părului.Deoarece întărește părul, este folosit adesea în sectorul cosmetic. Întărește foliculii de păr și le permite să crească mai plini, sporind și strălucirea.Este bun și pentru îngrijirea pielii: catifelează pielea uscată și ajută la ameliorarea afecțiunilor pielii. Este folosit in tratamentul acneei si cosurilor. Oferă un aspect moale și sănătos.

Apa de nuci are mult mai multe beneficii. Este utilizat și în tratamentul bolilor grave precum bolile cardiace și vasculare.Pentru o viață sănătoasă și plină de calitate, noi vă recomandăm să consumați această apa de nuci, dar totuși înainte ar fi bine să cereți părerea medicului dumneavoastră pentru a nu interfera cu anumite medicamente sau boli.

loading...

Add comment