Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

8 remedii pentru a scăpa acasă de durerile de dinți

O durere de dinți este ceva pe care cu toții am experimentat-o ​​cel puțin o dată în viața noastră. Potrivit unui sondaj , mai mult de 90% dintre adulți au avut o anumită formă de carii dentare. Noi vom vorbi despre niște remedii care nu vă vor costa nimic în comparație cu medicul dentist. Dar recomandăm insistent ca, dacă sunteți însărcinată, alăptați sau aveți orice afecțiune care poate fi afectată de ingrediente din plante, consultați medicul dentist înainte de a utiliza aceste remedii.

Clatirea cu apă sărată.


Apa cu sare este un dezinfectant natural și, de asemenea, un remediu ușor și eficient pentru a vindeca o durere de dinți. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați 1/2 lingură de sare într-un pahar cu apă caldă și să-l utilizați ca o apă de gură. De asemenea, previne umflarea și curățarea zonei din jurul durerii de dinți.

Apa oxigenată.

Peroxidul de hidrogen este un remediu al durerii și vă va ajuta să gestionați disconfortul. Nu numai că poate reduce depunerile de tartru, dar poate și vindeca gingiile sângerânde. Puteți să-l utilizați ca o apă de gură, la fel ca apa cu sare. Pentru a le folosi, amestecați 3% peroxid de hidrogen cu părți egale de apă. Nu-l înghițiți.

Compresie rece.


O compresie rece este eficientă pentru orice durere pe care o întâmpinați. Utilizați un pachet de gheață sau puneți gheață într-o pungă de plastic și înfășurați-l cu o cârpă subțire, puneți-l pe dintele dureros timp de 15 minute pentru a amorți nervii. De asemenea, reduce inflamația și umflarea.

Usturoiul.


Usturoiul este cunoscut și utilizat pentru proprietățile sale medicinale. El ucide bacteriile dăunătoare și funcționează ca o ameliorare a durerii. Cea mai bună abordare a utilizării este fie să faceți o pastă a acestuia și să o plasați pe zona afectată, fie să îl mestecați încet. Puteți repeta acest tratament natural timp de câteva zile până când durerea a dispărut.

Ceapa.


Ceapa conține substanțe fitochimice care vizează germenii responsabili de infecție și vă oferă o pauză de durere.Cea mai bună metodă de a o folosi este să tăiați o bucată de ceapă și să o mestecați pe marginea gurii, care este în durere. Acest lucru permite sucului din ceapa să vă penetreze dintele. Dacă durerea este prea intensă pentru a mesteca, puteți folosi un deget pentru a ține bucata de ceapă direct împotriva dintelui afectat.

Chiar dacă dinții dvs. par a fi puternici și curați, există încă o șansă să întâlniți acest tip de afecțiune. Așadar, vă rugăm să vă amintiți aceste remedii și să le puneți în practică atunci când aveți nevoie. Însă, aveți mare grijă, deoarece poate fi vorba de o afecțiune mult mai gravă care nu va putea fi tratată decât la medicul dentist.

loading...

Add comment