Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

La revedere tuse sufocantă și mucus în bronhii: ACESTA îți va curăța plămânii și îi va ușura!

Atunci când sistemul dvs. imunitar este compromis și contractați o doză de răceală obișnuită, probabil că vă veți simți nevoia în mod constant să vă suflați nasul și să tușiți.O tuse constantă te poate enerva cu adevărat și adesea îți poate tulbura somnul. Aceste simptome sunt familiare tuturor și sunt foarte enervante.

Adesea medicamentele din farmacii par să nu aibă niciun efect. Cu toate acestea, acest vechi remediu tradițional vă poate ajuta să faceți față flegmei, să opriți tusea și totodată să vă curățați și plămânii. Ingredientul special este morcovul.

Cum pregătim acest preparat minune?
Vom avea nevoie doar de o jumătate de kilogram de morcovi, 3-4 linguri de miere organică și apă.

1.Spălați morcovii, curățați-i și tăiați-i în bucăți.
2.Pune-l în apă și gătește până se înmoaie. Apoi strecurați-l, dar nu turnați apa în care a fost gătită.
3.Turnați morcovii în terci fie manual, fie într-un blender.
4.După ce apa în care au fost gătite morcovii s-a răcit, adăugați miere și amestecați până când mierea se dizolvă complet.
5.În cele din urmă, puneți piureul de morcovi în apă, amestecați din nou bine și siropul pentru tuse și mucus este gata.

Te vei simți mai bine în doar o zi sau două. Remediul funcționează la fel de bine cu adulții și copiii. Consumul de morcovi contribuie la reducerea colesterolului, care poate preveni bolile de inimă. Morcovii sunt o sursă bună de calciu și vitamine și ajută la digestie. Consumul lor va curăța corpul în mod natural, ceea ce ajută la prevenirea acneei și conține o mulțime de fibre naturale.

Cu o doză de trei sau patru linguri pe zi, veți simți diferența după una sau dpuă zile.Vă dorim sănătate multă!

Ți-a plăcut articolul? Distribuiți-l prietenilor dvs. pe Facebook!

loading...

Add comment