Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
reteta-tibetana

Rețeta Tibetană veche de 5000 de ani – Se folosește o dată la 5 ani și are efecte asupra hipertensiunii, reumatismului și bolilor pulmonare.

Această rețetă uimitoare, veche de 5000 de ani, poate fi utilizată pentru tratarea unui număr mare de boli. De fapt, metoda miraculoasă a călugărilor tibetani este atât de puternică încât nu poate fi utilizată decât o dată la 5 ani.

Remediul pe bază de usturoi și alcool este cunoscut pentru proprietățile sale benefice pentru sănătate, în special pentru circulația sanguină și sistemul cardiovascular. Iată cum puteți pregăti acest remediu naturist:

Rețetă
Ingrediente:
350 grame de usturoi
200 ml de alcool de 95% sau rom

Metodă de preparare:

  1. Pregătiți usturoiul: Curățați și zdrobiți usturoiul. Puteți folosi un cuțit sau o presă de usturoi pentru a face acest lucru.
  2. Amestecați usturoiul cu alcoolul: Puneți usturoiul zdrobit într-un borcan sau într-un recipient de sticlă și turnați alcoolul de 95% sau romul peste usturoi. Asigurați-vă că usturoiul este complet acoperit de lichid.
  3. Lăsați amestecul să stea: Închideți bine borcanul sau recipientul și lăsați amestecul să stea timp de 7-10 zile la temperatura camerei. Agitați recipientul zilnic pentru a asigura o extracție corespunzătoare a substanțelor active din usturoi.
  4. Strecurați amestecul: După perioada de macerare, strecurați lichidul pentru a elimina bucățile de usturoi. Păstrați lichidul într-un recipient sigilat într-un loc răcoros și întunecat.

Cum să utilizați remediu:

  • Adulții pot lua 20-30 de picături din acest remediu diluate în apă sau într-o băutură, de obicei de două ori pe zi, dimineața și seara. Începeți cu o doză mai mică și ajustați-o în funcție de toleranță.
  • Este important să consultați un specialist înainte de a începe orice tratament cu remedii naturiste, în special dacă aveți probleme de sănătate preexistente sau luați alte medicamente.
  • Acest remediu poate avea un miros și un gust puternic de usturoi, așa că este recomandat să-l diluați într-un lichid.
  • Nu utilizați acest remediu dacă sunteți alergic la usturoi sau la alcool.
  • Evitați să consumați alcool în exces în timp ce utilizați acest remediu, deoarece alcoolul este un component al soluției.
  • Acest remediu nu este un substitut pentru tratamentul medical adecvat și nu trebuie să-l utilizați în locul recomandărilor medicului dvs.

Beneficiile incredibile acestui remediu naturist
Acest remediu natural este foarte puternic și poate fi folosit în tratamentul pentru impotență, sinuzită, hipertensiune, artrită, reumatism, ateroscleroză, boli de plămâni, gastrită și hemoroizi. În plus, amestecul vă stimulează metabolismul, îmbunătățește vederea și auzul și este eficient în procesul de slăbire.

loading...

Add comment