Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Rețetă străveche cu USTUROI VERDE contra tumorilor și cheagurilor de sânge.

Aceasta este o rețetă „mănăstirească” de acum 1.000 de ani, păstrată de la călugării tibetani, transmisă ulterior în diferite zone.Tratamentul cu usturoi verde are rezultate spectaculoase și această terapie este cel mai vechi leac împotriva cheagurilor. Calitățile deosebite ale usturoiului se datorează conținutului de alicină, o substanță cu efect antibiotic, dar și complexului de vitamine: A, B1, B2 și C.

O rețetă foarte veche, de mai bine de 1000 de ani, transmisă prin intermediul călugărilor tibetani, a pătruns în mediile monahale din toată lumea. Această rețetă cu usturoi verde este eficientă în vindecarea tumorilor benigne și poate să prevină și infartul miocardic.

Ingredientele acestui leac sunt următoarele: 400 g usturoi verde, 300 ml alcool rafinat și 50 ml lapte de capră la fiecare administrare.
Cum se prepară: Se curăți bine și se spală 400 g usturoi verde de la care se păstrează căpățâna albă. Aceasta se taie în bucățele, apoi se pisează bine într-o piuliță de lemn. Compoziția obținută se pune într-un vas de sticlă în care s-au pus 300 ml alcool rafinat. Compoziția acesta se păstrează la rece timp de 10 zile, după care se strecoară printr-un tifon, apoi se transferă într-o altă sticlă, închisă ermetic. Aici se mai păstrează timp de 3 zile. După aceea, compoziția se strecoară din nou, se păstrează la rece în sticluțe mici, închise la culoare.
Cum se administrează
Într-un pahar în care s-au turnat 50 ml lapte de capră se adaugă un număr anume de picături de suc de usturoi și se bea cu 15 minute înaintea fiecărei mese Acest tratament se face timp de 10 zile în felul următor:

Prima zi: Dimineața, 2 picături, prânz 2 picături, seara 2 picături.
A doua zi: dimineața 4 picături, prânz 5 picături, seara 6 picături
A treia zi: dimineața 7 picături, prânz 8 picături, seara 9 picături.
A patra zi: dimineața 10 picături, prânz 11 picături, seara 12 picături.
A cincea zi: dimineața 13 picături, prânz 14 picături, seara 15 picături.
A șasea zi: dimineața 15 picături, prânz 14 picături, seara 13 picături.
A șaptea zi: dimineața 12 picături, prânz 11 picături, seara 10 picături.
A opta zi: dimineața 9 picături, prânz 8 picături, seara 7 picături.
A noua zi: dimineața 6 picături, prânz 5 picături, seara 4 picături.
A zecea zi: dimineața 3 picături, prânz 2 picături, seara 1 picătură.
Acest tratament se face doar o dată la 2 ani.

Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile în acest articol sunt cu scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați orice alte tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a consuma acest tratament naturist.

loading...

Add comment