Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Curățarea ficatului cu leacuri de casă.

Detoxifiere hepatică cu 5 băuturi care sunt bune și pentru talie.

Rețetele pe care le-am ales pentru dvs. ajută la arderea caloriilor – minunat pentru cei care doresc să slăbească. Acest lucru se datorează faptului că ingredientele sunt excelente pentru accelerarea metabolismului și pentru purificarea sângelui.

Nu reușim întotdeauna să mâncăm sănătos și multe toxine intră în corpul nostru. Vrem ca băuturile detoxifiante să devină mai populare și să îi ajute pe cei cu probleme hepatice.

Conform medicinei chineze, acest organ funcționează cel mai bine de la 01:00 la 03:00 dimineața când ne odihnim. Dacă consumați nutrienții potriviți înainte de culcare, acesta va da ficatului puterea de a curăța.

Vedeți opțiunile de băuturi sugerate și alegeți-vă preferata:
Ceai de mușețel
În plus, această băutură este excelentă pentru calmarea sistemului nervos, îmbunătățește calitatea somnului și ameliorează stresul.

Ceaiul de mușețel este antiinflamator și vindecă leziunile musculare.

Ingrediente:
1/2 lingura flori de musetel
250 ml apa
Mod de preparare:
Fierbeți apa, apoi opriți aragazul și adăugați mușețelul. Lăsați băutura să se răcească timp de 10 minute și apoi beți.Repetați procesul în fiecare seară timp de două săptămâni.

Apă caldă cu lămâie.Ajută la curățarea ficatului și la slăbire.

Ingrediente:
1 lămâie
200 ml apă
Mod de preparare:
Încălziți apa (nu este nevoie să o fierbeți), apoi adăugați sucul de lămâie. Se bea cu jumătate de oră înainte de culcare și se repetă această procedură timp de trei săptămâni.

Făină de ovăz

Ovăzul este bogat în fibre, vitamine și minerale care îmbunătățesc perfect digestia și sănătatea ficatului și a intestinelor.Făina de ovăz are un efect relaxant, favorizând un somn odihnitor și plăcut.Ovăzul nu conține gluten, dar poate fi contaminat în timpul procesului industrial de diferite mașini care procesează alte tipuri de cereale care conțin gluten.

Ingrediente:
1 cană de ovăz
6 cani de apă filtrată
1 linguriță de scorțișoară
Mod de preparare:
Înmuiați ovăzul în apă timp de șapte ore. Apoi strecurați-l. Adăugați scorțișoara. Păstrați băutura preparată la frigider.Beți două pahare seara: cu 30 de minute înainte de cină și cu 30 de minute înainte de culcare.

Ceai de ghimbir și lămâie.

Aceste două ingrediente au un efect foarte puternic. Acest lucru se datorează faptului că ajută la eliminarea excesului de grăsime și la îmbunătățirea stării de sănătate.

Atât ghimbirul, cât și lămâia au proprietăți antioxidante puternice care previn bolile și optimizează metabolismul.Ghimbirul este minunat pentru a face față celulitei.Lămâia, pe de altă parte, întărește sistemul imunitar, reducând balonarea.

Ingrediente:
5 cm ghimbir
1 lămâie
250 ml apă
Mod de preparare:
Se fierbe apa și se adaugă ghimbirul și sucul de lămâie. Se amestecă și se lasă amestecul să stea 10-15 minute. Bea cel puțin de trei ori pe săptămână timp de 30 de zile.Persoanele cu hipertensiune ar trebui să evite această rețetă din cauza ghimbirului.

Ceaiul de mentă.

Ingrediente:
2 linguri frunze de mentă
250 ml apă
Mod de preparare:

Se fierbe apa. Opriți focul și așezați frunzele de mentă. Se lasă să stea aproximativ zece minute.Este important să beți această băutură în fiecare seară, cu o jumătate de oră înainte de culcare timp de trei săptămâni.

Este important să dezintoxicați în mod regulat ficatul pentru a menține sănătatea optimă a întregului corp.
Sursa: batranete.com/curatarea-ficatului-cu-leacuri-de-casa/

loading...