Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
masajul-intre-sprancene

Masajul între sprâncene, poate vindeca durerile de cap și infecțiile sinusurilor

Experimentarea durerii și disconfortului unei dureri de cap este incredibil de comună la tot mai multe persoane. Dacă sunteți în căutarea unui mod mai natural de a vă trata durerea de cap, poate doriți să aflați mai multe despre presopunctură și punctele de presiune.Punctele de presiune sunt părți ale corpului considerate a fi foarte sensibile, capabile să stimuleze ușurarea corpului. Practicienii reflexologiei, o disciplină a medicinei chineze, consideră că atingerea punctelor de presiune într-un anumit mod poate îmbunătăți sănătatea, ușura anumite dureri și restabili echilibrul în organism.

Nu există prea multă știință care să susțină utilizarea reflexologiei pentru a trata durerile de cap, iar studiile pe care le avem sunt mici și trebuie extinse. Cu toate acestea, există câteva studii care au analizat modul în care terapia prin masaj poate ameliora durerile de cap.Aceasta implică uneori stimularea punctelor de presiune.În cadrul unui studiu realizat de către oamenii de știință, masajele au redus numărul de dureri de cap la fiecare subiect în prima săptămână de tratament.Până la sfârșitul perioadei de tratament, numărul mediu de dureri de cap primite de fiecare subiect a scăzut de la aproape șapte dureri de cap pe săptămână la doar două pe săptămână.

Punctele de presiune sunt situate în ambele părți ale locului unde puntea nasului se întâlnește cu creasta sprâncenelor.Deci, mai pe înțelesul tuturor, între sprâncene.Vom utiliza aceste puncte de presiune pentru a trata durerile de cap, astfel:
Folosiți ambele degete arătătoare pentru a aplica o presiune fermă asupra ambelor puncte simultan.Țineți apăsat timp de 10 secunde.Eliberați și apoi repetați.Atingerea acestor puncte de presiune poate ameliora durerile de cap cauzate de oboseala ochilor și durerea sau presiunea sinusurilor.

Sinusurile sănătoase sunt practic cavități goale, cu doar un strat subțire de mucus.Sinusurile care devin inflamate, fie de la o răceală, gripă sau alergii, produc mucus.Mulți oameni cu sinuzită au dureri pe toată fața, indiferent de sinusul afectat.

Acest masaj între sprâncene ajută la promovarea drenajului din sinusuri și la ușurarea congestiei. Și tot ce ai nevoie pentru acest remediu acasă sunt degetele tale.Se crede că masajul sinusurilor ajută la durerea și congestia sinusurilor, ameliorând presiunea și ajutând sinusurile să elimine mucusul. Presiunea ușoară și căldura de la mâini pot ajuta, de asemenea, prin creșterea circulației sângelui în zonă.

Această metodă de a trata durerile de cap și de a curăța sinusurile este o modalitate neinvazivă, nefarmaceutică, dar foarte sigură.Nu uitați că este un tratament complementar. Dacă durerea persistă sau este foarte intensă, ar trebui să căutați ajutor medical profesionist.

loading...

Add comment