Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Sirop puternic pentru curățarea mucusului, flegmei, gudronului și nicotinei.

Vrei să scapi de flegmă, mucus, tuse și orice probleme similare?

Ei bine, ar trebui să încercați această rețetă. Curăță căile respiratorii și te scapă de tusea seacă. Remediul este sigur și natural, dar este bine să consultați un medic înainte de al utiliza.Nu uitați, că fiecare organism în parte e diferit și poate reacționa diferit la aceste remedii naturiste.

Principalul ingredient activ din sirop este morcovul, care conține multe minerale și vitamine. Morcovii acționează ca un antioxidant și are efect protector asupra organismului.Această legumă conține betacaroten, un compus care – pe lângă faptul că protejează vederea – îmbunătățește reacția sistemului imunitar împotriva virusurilor și bacteriilor.

Acțiunea siropului de morcovi:
Scade colesterolul
Îndepărtează acneea
Protejează inima
Protejează împotriva cancerului
Îmbunătățește starea pielii
Întărește dinții și oasele, datorită calciului
Îmbunătățește digestia
Curăță corpul de toxine
Beta carotenul îmbunătățește vederea

Ingrediente necesare:
morcovi – 500 g
miere – 3-4 linguri, apă
Pregătire și utilizare:
Curățați morcovii, tăiați-i bucăți mici, adăugați apă, fierbeți.Se adaugă miere, se diluează cu apă.Siropul de tuse este gata pentru întrebuințare. Depozităm siropul într-un loc răcoros.Se administrează 4 linguri de sirop pe zi.

Siropurile naturale sunt folosite de veacuri întregi ca alternativă pentru tratarea simptomelor gripei, ale răcelii și ale altor probleme respiratorii. Aceste rețete conțin ingrediente cu proprietăți antiinflamatoare și expectorante care combat infecțiile în gât, excesul de flegmă și obstrucționarea căilor respiratorii.Siropul cu miere și morcovi este una dintre cele mai eficiente și mai sănătoase opțiuni.

Vă dorim multă sănătate!

loading...

Add comment