Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
radacina-de-papadie

Beneficiile rădăcinii de păpădie pentru cancer, colesterol și ficat – dozare și preparare .

Păpădia este una dintre cele mai hrănitoare plante pe care o vei găsi în grădină.Fiecare parte a acestuia este comestibilă, dar veți găsi cea mai bună bunătate în rădăcini. Rădăcina de păpădie a fost folosită de mult timp în medicina chineză antică.Vom dezvălui în continuare beneficiile rădăcinii de păpădie și de ce va fi un plus valoros în dieta dumneavoastră.

Rădăcina de păpădie are proprietăți antimicrobiene și antivirale care pot sprijini sistemul imunitar în lupta împotriva infecțiilor și prevenirea replicării virușilor.

Susține sănătatea ficatului.Ceaiul de păpădie a fost folosit de secole pentru a promova funcția hepatică în medicina naturistă.Studiile preliminare arată că acest lucru se poate datora capacității păpădiei de a crește fluxul de bilă, care ajută la detoxifierea ficatului și la ameliorarea simptomelor bolii hepatice.Mai mult, un studiu din 2017 a constatat că un carbohidrat prezent în păpădie numit polizaharide poate ajuta într-adevăr la protejarea ficatului împotriva bolilor și la sprijinirea funcției hepatice generale.

Rădăcina de păpădie poate ajuta la reducerea nivelului ridicat de colesterol. Un studiu în care iepurii au fost hrăniți cu o dietă bogată în colesterol și suplimentați cu rădăcină de păpădie a dus la o îmbunătățire semnificativă a sănătății iepurilor.Rădăcina de păpădie pare să reducă nivelul de colesterol total, inclusiv trigliceridele și colesterolul LDL „rău”. De asemenea, iepurii au prezentat o creștere a colesterolului HDL benefic.

Mai multe studii s-au concentrat asupra potențialului de luptă împotriva cancerului rădăcinilor de păpădie, cu rezultate promițătoare. Un studiu a constatat că extractul de rădăcină de păpădie a ucis celulele melanomului, fără a deteriora celulele necanceroase. Un alt studiu a constatat că a făcut același lucru cu celulele canceroase pancreatice.

Deși există multe beneficii pentru rădăcina de păpădie, este important să vă asigurați că este un supliment potrivit pe care să îl luați. Rădăcina de păpădie poate interfera cu unele medicamente, așa că merită întotdeauna să discutați mai întâi cu medicul dumneavoastră de familie. De asemenea, nu este recomandat dacă sunteți alergic la Papadie sau aveți probleme cu rinichii.

loading...

Add comment