Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 Exerciții pentru spate pe care le puteți face pentru a scăpa de dureri și a vă întări musculatura

Durerile de spate pot fi cu adevărat deranjante și, dacă nu sunt tratate, pot duce la probleme pe termen lung. Șederea în scaunul de birou și alegerea saltelei greșite sunt unele dintre cele mai frecvente cauze ale disconfortului spatelui.Din fericire, există multe remedii pe care le puteți urmări și, dacă sunt practicate în mod regulat, acestea vă pot ajuta să tratați durerea și să vă întăriți musculatura.Am făcut niște cercetări și am selectat un set de exerciții care vă vor întări spatele, vă vor construi mușchii și vor opri durerea din spate o dată pentru totdeauna în viața de zi cu zi.

1. Poziția cobra.


Acest exercițiu ajută la ajută la ameliorarea durerii spatelui inferior , întărirea spatelui superior și întinderea mușchilor între coaste.Doar puneți-vă pe burtă, țineți-vă picioarele ușor în spate și vino pe antebrațele dvs. ținându-vă umărul în jos și mâinile paralele. Împingeți palmele în jos pentru a vă ridica pieptul. Luați mai multe respirații în această poziție, apoi întindeți-vă. Repetați de 10 ori.

2. Exercițiul genunchii la piept.


Exercițiul genunchi-la-piept este folosit în multe forme de practică, dar mai ales în yoga. Întins pe spate, îndoiți atât genunchii, cât și un picior, apoi trageți ușor genunchiul sau genunchii îndoiți spre trunchi, folosind mâinile. Țineți câteva secunde, relaxați-vă spatele și picioarele pe podea și repetați de 10 până la 15 ori.

3. Poziția câinele.


Câinele cu fața în jos este o poziție excelentă nu numai pentru relaxarea întregului corp, ci mai ales pentru a decomprima întreaga coloană vertebrală, întinzând mușchii hamstring și ușurând durerile de spate.Cu mâinile fixate pe podea creează o piramidă cu corpul tău.Acest exercițiu întărește muschii din spate foarte bine.

4. Ridicarea picioarelor în timp ce vă aflați pe burtă.


Exercițiul alternativ de ridicare a picioarelor în poziția predispusă este o modalitate excelentă de a vă întări mușchii spatelui.Dacă vă aflați pe stomac cu picioarele deschise ușor, folosiți-vă brațele pentru a vă sprijini capul sau dacă vă simțiți confortabil, extindeți simultan un picior și ajungeți în față cu mâna opusă. Inspirați, ridicați alternativ fiecare picior și țineți câteva secunde. Coboară la expirație. Repetați de 10 ori. Medicii vă sugerează să folosiți o pernă sub pelvis pentru a vă simți mai confortabil.

5. Așezați-vă în poziția copilului.


Poziția copilului este o poziție de yoga foarte usoara pentru a realiza pentru a realiza relaxarea intregului corp. Se întinde și întărește mușchii abdominali, muschii din spate și ajută la flexibilitate, ameliorarea stresului și ușurează durerile de spate.Așezați-vă pe genunchi și aruncați torsul înainte. Puteți fie să vă extindeți brațele în față, fie să le rotiți lângă dvs. pentru a vă oferi o mai bună asistență și confort pentru umerii dumneavoastră. De asemenea, puteți utiliza un prosop pliat sau o pernă între coapse și picioarele inferioare pentru a diminua tensiunea din zona respectivă și pentru a vă simți mai confortabil.

6. Răsuciți coloana vertebrală.


Acesta este un exercițiu de stretching foarte util , care relaxează tensiunea musculară pe partea superioară și inferioară a spatelui prin răsucirea coloanei vertebrale.Puteți practica această întindere chiar și în pat. După cum sugerează medicii, nu împingeți prea tare. Dacă nu puteți tolera durerea, utilizați o pernă sub genunchii îndoiți pentru a găsi confort și a completa răsucirea.

7. Atingeri ale degetelor de la picioare.


Așezați-vă pe podea, cu ambele picioare direct în fața dvs. și extindeți-vă brațele atingând degetele de la picioare. Numărați până la 30 de ani, relaxați-vă într-o poziție naturală, apoi repetați de 3 ori.

8. Exerciții alternate.


Luați o poziție îngenuncheată pe covor, ridicați pieptul și fundul spre tavan, în timp ce inhalați, apăsați pe spate, aruncați capul și arcuiți spatele în timp ce expirați.Deplasați încet între cele două poziții, respirați și repetați de la 10 la 15 ori.

9. Planșa.


Planța este o modalitate perfectă de a întări întregul corp,construiește brațele și picioarele și poate, de asemenea, reduce durerea din spate.Pentru a efectua corect planul, este important să vă păstrați coatele direct sub umerii dumneavoastră. Apoi împingeți corpul în sus și țineți bărbia aproape de gât, în timp ce vă așezați pe degetele de la picioare. Mențineți mușchii abdominali bine și respirați. Rămâneți în această poziție cât timp puteți, dar nu mai puțin de 20-30 de secunde, odihniți-vă și repetați de 3 până la 5 ori.

10. Exercițiul de mers pe jos pentru a vă îmbunătăți sănătatea spatelui.


Nu în ultimul rând, cel mai comun și subestimat tip de exercițiu este mersul pe jos. Medicii sugereaza mersul pe jos ca o forma cu adevarat benefica si cu impact pentru dureri de spate mai mici.Plimbarea pe jos poate face magie, deoarece crește stabilitatea coloanei vertebrale.De asemenea, mersul pe jos este o modalitate foarte bună de a controla greutatea noastră, care este singurul factor de risc imens pentru problemele din spate.

loading...

Add comment