Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
ceapa-miere-si-curcuma

O rețetă pentru tusea persistentă și gât iritat,care poate ajuta chiar și fumătorii.Este nevoie de ceapă, miere și curcuma.

Siropul cu miere, ceapă și curcuma este un remediu pentru tuse seacă, eficient și gustos pe care chiar și copiii tăi îl vor adora.Siropul este liniștitor pentru gâtul iritat. Are calități antibacteriene și antivirale.În plus, subțiază mucusul și ușurează tusea și eliminarea substanțelor din tractul respirator.O să luăm în continuare toate aceste 3 ingrediente pe rând, pentru a prezenta ce beneficii are fiecare în parte, pentru organism.

Ceapa este leguma cea mai des folosită în bucătăriile noastre.Pe cât de bun gust dă mâncărurilor, pe atât de sănătoasă și este.Această legumă înțepătoare este plină de proprietăți antibacteriene, antiinflamatorii și proprietăți antipiretice, care sunt excelente pentru a combate simptomele asemănătoare gripei.Compușii de sulf prezenți în ceapă, inclusiv tiosulfinați, sulfuri și sulfoxizi, îmbunătățesc acțiunea puternică antibacteriană și antivirală a cepei.Mierea este de asemenea, un antitusic tradițional, cu proprietăți antioxidante. Aceste proprietăți luptă împotriva activității radicalilor liberi care afectează celulele noastre și slăbesc imunitatea.Pudra de curcuma nu este doar o pudră de condimente, ea are proprietăți care sunt un remediu eficient pentru tuse, răceală și iritații ale gâtului.Curcuma onține curcumină, un compus care poate avea proprietăți antiinflamatorii, antivirale și antibacteriene. De asemenea, poate fi benefic pentru mai multe afecțiuni, inclusiv tuse uscată. Curcumina bine absorbită în fluxul sanguin.

Cum se prepară siropul de ceapă, miere și curcuma.
Acesta este un remediu simplu pentru răceală care ar putea funcționa de fiecare dată când vă simțiți gâtul iritat sau tusea vă deranjează. Se amestecă 3 linguri de suc de ceapă cu două linguri de miere, se adaugă un praf de curcuma în amestec și se bea două linguri zilnic.Destul de surprinzător, gustul acestui sirop de tuse de casă este destul de gustos și foarte dulce odată ce adăugați miere.Este foarte important ca mierea să fie una naturală, fără zahăr adăugat.

Trebuie înțeles că, dacă simțiți că simptomele nu se îmbunătățesc, trebuie să consultați un medic specialist.De asemenea, este foarte esențial să aveți o dietă bună și să vă odihniți bine.Alte plante pe care le puteți folosi ca remedii naturale eficiente pentru tuse sunt cimbrul și pătlagina.Cimbrul funcționează pentru a lărgi bronhiile, servește ca expectorant și antibacterian. Un alt remediu antic pentru răceală este usturoiul. Poate suna ca unul dintre vechile trucuri ale bunicii tale, dar consumul de usturoi crud îți va curăța sinusurile într-un mod eficient.

loading...

Add comment