Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
virgiliu

Dr. Virgiliu Stroescu ne dezvăluie secretul său pentru o slăbire rapidă

Dacă va doriți să slăbiți rapid, medicul Virgiliu Stroescu vă recomandă să beți doar supă 3 zile pe săptămână.

”Când cineva e foarte gras și vrea să slăbească masiv și am oameni care au venit cu 140, 150 de kg și i-am adus la 70. Luni, miercuri si vineri numai supă, 2-3 l de supă, nimic altceva. Și după o lună se obișnuiește perfect organismul. Azi e post, azi e supă, azi e mâncare obișnuită. Supa cât mai vegetală, cât mai gustoasă, dar să aibă jumătate apă. Că daca ai o cremă de aia, după ce mănânci te faci dublu. Trebuie să fie jumătate apă”, spune medicul Virgiliu Stroescu.

De asemenea el recomandă celor care pot și doresc să slăbească să bea o dată pe săptămână numai apă. Postul intermitent este o practică în care oamenii alternează între perioade de mâncare și perioade de post. Există mai multe tipuri de post intermitent, și fiecare poate avea efecte diferite asupra corpului. Postul intermitent poate duce la o scădere în greutate, deoarece reducerea caloriilor consumate pe parcursul săptămânii poate duce la un deficit caloric și, implicit, la pierderea în greutate.

Virgiliu Stroescu este un medic și chirurg român recunoscut în domeniul hepatologiei și al transplantului de ficat. Este profesor universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și conduce Centrul de Excelență în Transplant Hepatic de la Institutul Clinic Fundeni din București, România.

Ca profesor și cercetător, dr. Virgiliu Stroescu a fost implicat în numeroase studii și proiecte de cercetare în domeniul transplantului de organe și al bolilor hepatice, contribuind la dezvoltarea noilor tratamente și tehnici medicale pentru pacienții cu afecțiuni hepatice.

Este important să menționez că această dietă nu este potrivită pentru toată lumea și poate avea efecte diferite în funcție de condițiile medicale individuale. Dacă intenționați să încercați postul intermitent sau orice altă schimbare majoră în alimentație, este recomandat să consultați un specialist în nutriție sau medicul pentru a evalua dacă această practică este sigură și potrivită pentru dvs.

loading...

Add comment