Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

El este românul care, la 27 de ani, a adoptat 4 fetițe pentru a nu fi despărțite. Felicitări, omule bun!

La varsta la care multi se gandesc sa isi traiasca tineretea si sa se distreze, un tanar de 27 de ani a facut un gest care l-a transformat intr-un erou national.

Valentin Horga, in varsta de 27 de ani, a infiat patru fetite orfane, pentru a nu fi despartite de catre autoritati si duse in orfelinate diferite, scrie virale.ro.Elena in varsta de 14 ani, Andreea care are 13 ani, Georgiana in varsta de 10 ani si Alina care are 8 ani si-au pierdut anul trecut mama, care s-a imbolnavit de canc3r.

Inainte de aceasta trag3die, si tatal lor a trecut la cele vesnice, iar riscul ca fetitele sa mearga la orfelinate diferite era din ce in ce mai prezent in viata lor.

In localitatea Sepreus din judetul Arad, mama fetelor a ajuns cu ele dintr-o localitate din judetul Bacau, sperand ca le va fi mai bine si ca se vor descurca sa traiasca, dar viata le-a dat o lovitura extrem de grea.

„Nu sunt nici eu bogat, dar mi s-a facut mila de cele patru copile, asa ca am hotarat sa le las sa doarma in casa batraneasca”, a povestit Valentin Horga.Acesta a hotarat impreuna cu mama sa, Florica, sa se ingrijeasca de copile, chiar daca nu au nici ei o situatie materiala prea buna.

„Nu puteam sa le las de izbeliste, prin casele de copii. Chiar daca nu stau bine cu banii… Traiesc de pe urma unor stupi de albine si ce mai muncesc prin sat… Am hotarat sa le infiez. Ma ajuta si mama mea, Florica Horga. Unde mananca doua guri, mai pot manca patru”, a marturisit Valentin Horga.

Oamenii generosi ii ajuta pe cei doi ca sa aiba grija de aceste fetite. Si pentru ca locuinta in care locuiau fetele avea novoie de reparatii capitale, iar Valentin Horga nu si le putea permite, Samuel Negoiescu, presedintele asociatiei ”Misiunea Speranta pentru Romania” i-a sarit in ajutor.

”Il cunosc de mic pe Valentin, am copilarit impreuna. Auzind de gestul lui, m-a impresionat si am fost sa vad cum este si ce face. Asa am descoperit locuinta si conditiile insalubre. Am facut un apel umanitar, iar oamenii au sarit sa-l ajute pe Valentin.Asa am reusit sa amenajam casa. Tot ajutorul financiar pe care il primesc fetitele din alocatii inseamna 500 de lei. In rest, traiesc din ceea ce castiga Valentin. Asa ca orice ajutor pentru ei este binevenit”, a declarat Samuel Negoiescu.
Sursa: news-white.com

loading...

Add comment