Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Bunătatea excesivă duce la aceste 10 consecințe negative

Lumea poate fi un loc întunecat în care pozitivitatea și bunătatea sunt greu de găsit.Să fii prea drăguț îți poate deteriora viața în mod activ, dar o înțelegere a provocărilor care îi sunt alături poate să te împiedice să fii rănit în timp ce încerci să faci ceva pozitiv în lume.Bunătatea excesivă îți poate dăuna și s-ar putea să te confrunți cu următoarele lucruri:

1. Oamenii vor încerca să profite de tine.
O persoană drăguță poate fi o respirație binevenită de aer curat în circumstanțele potrivite. Cu toate acestea, în circumstanțe greșite, acestea pot atrage atenția negativă.Este bine să fii amabil, politicos și profesionist, atât timp cât te poți asigura că interesele tale sunt protejate și sigure.Nu-i lăsa pe cei din jur să profite de acest lucru.

2. Este posibil ca oamenii să nu-ți respecte limitele persoanale.
Destul de des ei te vor ataca cu răutăți atunci când au ocazia,apoi vor încerca apoi să-și retragă comportamentul spunându-ți că tocmai ai înțeles greșit, nu au însemnat așa cum au prezentat-o sau că în glumă erau doar.Acești oameni ar trebui să fie ținuți la o distanță sigură, sau trebuie îndepărtați din viața voastră.

3. Oamenii vor fi indiferenți cu tine.
Mulți oameni sunt creaturi egoiste, egocentrice, care sunt conduse numai de emoțiile și perspectivele lor asupra lumii.Aceste persoane vor profita de bunătatea ta și te vor ignora sau nu îi va interesa de tine în mod activ.

4. Lipsa grijii de sine.
Există cei care dedică atâta energie pentru a fi drăguți cu ceilalți, ca o formă de auto-medicare pentru a evita confruntarea cu propriile probleme.Aceștia ar putea arunca mult din timpul și energia lor în bunătatea pe care o oferă celorlalți încât nu pot să se adreseze sau să aibă grijă de propriile nevoi.

5. Oamenii vă vor privi cu scepticism și neîncredere.
Lumea poate fi un loc plin de viață în care bunătatea neașteptată nu este percepută corect, iar oamenii nu pot identifica intențiile pe care le ai.Oamenii ar putea crede, de asemenea, că este ceva în neregulă cu tine, că ești plăcut doar să profiți de ei sau să maschezi un motiv ulterior.

6. Este posibil să vă denaturați percepțiile despre lume.
O perspectivă fundamentată asupra lumii în care trăim este necesară pentru a ne asigura că menținem o mentalitate sănătoasă, echilibrată.În mod ideal, o persoană bună va fi înconjurată de prieteni și oameni buni.Oamenii cu inimă mare îi ajută pe cei care îi apreciază, iar în cele din urmă ajung să fie răniți.

7. S-ar putea să ai resentimente.
Resentimentul este un sentiment otrăvitor care poate eroda încet fundamentul prieteniei și al încrederii. Aceasta depinde și de contextul unei situații. Poate că nu ești prieten cu persoana respectivă. Poate sunt o persoană care se confruntă cu greu, pe care încercați să o ridicați și să o susțineți.Nu vă așteptați cu adevărat bunătate sau amabilitate de la ei chiar acum, deoarece se luptă și încearcă să își țină capul deasupra apei.Prieteniile și relațiile sunt cu totul altceva. Se presupune că sunt reciproce și reciproc avantajoase într-un fel.

8. Scuze nerezonabile.
Oamenilor buni nu le place în mod obișnuit să vadă alți oameni supărați sau supărați pe ceilalți. Aceasta se poate transforma într-o problemă, deoarece se poate ummple de emoții și probleme care nu sunt a lor.O persoană drăguță trebuie să se preocupe de fraza „Îmi pare rău”, pentru a se asigura că nu își cer scuze pentru lucruri care nu sunt din vina lor.Este în regulă să accepți responsabilitatea pentru propriile alegeri și acțiuni, atât pozitive, cât și negative, dar oamenii buni trebuie să se preocupe de a nu-și asuma responsabilități emoționale care nu le aparțin.

9. Prea multă responsabilitate.
A fi prea bun este o modalitate rapidă de a te „umple” de o cantitate de gestionare a responsabilităților tangibile.Și prin responsabilități tangibile, vorbim despre activitățile care se desfășoară în viața ta, de a fi voluntar pentru activități fără ca nimeni să te consulte, deoarece presupun că vei fi de acord cu acest lucru sau vei accepta mai mult decât partea ta corectă din muncă.Oamenii prea buni și plini de compasiune pot fi exploatați de alții care nu le pasă de sentimentele lor.

10. Devii o țintă pentru oamenii toxici.
Cel mai simplu mod de a combate acest lucru este să acordați atenție, să ascultați incoerențele și să le puneți la îndoială. Puteți simpatiza cu povestea altei persoane, dar nu vă lăsați emoțiile să vă împiedice judecata.

loading...

Add comment