Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dumnezeu nu-ți va da mai mult decât poți duce

Dumnezeu te iubește și de aceea nu-ți va da nimic din ceea ce nu poți duce.Dumnezeu este credincios și nu te va lăsa să fii testat dincolo de puterea ta, dar odată cu testarea, el va oferi calea de ieșire, astfel încât să poți să o înduri.El nu vă va oferi mai mult decât puteți face față.El permite încercări conform capacității tale de a îndura.

În viață ne vom confrunta cu diferite probleme.Vor fi momente în viață când veți simți că vă înecați și nu există nimeni care să vă ajute. Vom experimenta greutăți. Noi, sau cineva pe care îl iubim, ne putem confrunta cu boli terminale. Ne putem lupta cu depresia sau cu gânduri suicidare sau cu durere atât de grea încât simțim că ne vom sufoca. Ne putem plimba prin circumstanțe financiare în care se pare că nu există nicio ieșire. Dacă suntem ca majoritatea ființelor umane, la un moment dat ne vom confrunta absolut cu lucruri care sunt mai mult decât putem face față. Însă, în orice moment, bun sau rău, Dumnezeu vrea să fie ajutorul nostru și puterea noastră.Nu este faptul că Dumnezeu nu vă va oferi mai mult decât puteți face față, ci Dumnezeu vă va ajuta să gestionați tot ceea ce vi s-a dat.

Dumnezeu este refugiul și puterea noastră, un ajutor foarte prezent în probleme.Prin urmare, nu trebuie să ne temem, deși pământul cedează, deși munții vor fi mutați în inima mării și apele urlă.Atunci când forța noastră nu reușește sub sarcini zdrobitoare, răspunsul nu este în interior. Dumnezeu dă putere celor slabi atunci când au nevoie.

Dacă vă confruntați cu o provocare care v-a copleșit,cum ar fi dependență, dificultăți financiare, provocări de relație, depresie sau alte probleme de sănătate mintală, durere, orice ar fi. Vă rog, cereți ajutor. Puteți începe din acest moment, cerându-i ajutorul lui Dumnezeu, dar nu vă opriți acolo. Vorbește cu cineva, vorbește cu un prieten, vorbește cu un învățător, un membru al familiei, un terapeut. Dumnezeu a pus deja oameni în viața ta, care te pot ajuta.Chiar dacă viața poate fi mult prea dură uneori, prin bunătatea iubirii noastre de Dumnezeu, putem merge mai departe împreună.

loading...

Add comment