Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Eu nu regret trecutul.Regret în schimb că l-am irosit cu persoanele greșite.

Eu nu regret trecutul.Regret doar timpul pe care l-am irosit cu oamenii greșiți.Când mă gândesc la tot timpul pe care l-am pierdut în viața mea cu oameni cărora nu le păsau deloc de mine, care mă foloseau sau care profitau de mine într-un fel sau care nu știau cu adevărat pe mine adevăratul din interior. Viața este prea scurtă pentru a te înconjura de prieteni falși și oameni superficiali, cu care nu merită să-ți irosești timpul.Timpul este prețios.Înconjoară-te în schimb de familie și prieteni cărora le pasă cu adevărat de tine și care au la bază interesele tale.Aceștia sunt oamenii care contează cu adevărat și care îți vor îmbogăți viața, fiind acolo oricând ai nevoie, în vremurile rele, precum și în cele bune.Persoanele greșite nu fac decât să-ți complice viața și să atrage un plus de stres vieții tale.Aceștia sunt oameni care nu îți fac viața mai bună, ci în schimb te trag în jos și te împiedică să-ți îndeplinești obiectivele și să trăiești cea mai bună viață posibilă.

Este mai bine să priviți înainte și să vă pregătiți pentru ceea ce vă rezervă viitorul, decât să priviți înapoi și să regretați.Nu-ți risipi energia regretând multe lucruri.Mai important, nu mai pierde timpul regretându-ți trecutul.Poate că nu ați făcut ceva ce ați dorit întotdeauna să faceți. Poate că ai făcut ceva ce ți-ai dorit, dar nu a funcționat așa cum ți-ai dorit și ai vrea să te poți întoarce și să faci lucrurile puțin diferit.În ambele cazuri, este important să înțelegem că trecutul este doar ceva ceva ar trebuie lăsat în urmă, ceva ce a trecut deja.Cu toții, indiferent de mediul nostru și situația actuală, suntem aici pentru a învăța. Și învățarea se întâmplă prin eșecuri. Ceea ce este mai important decât rezultatul este să înveți din situație și să știi că lucrurile se pot schimba întotdeauna în viitor.

Desigur, este inevitabil să pierzi timpul, suntem oameni, greșim și facem tot posibilul să învățăm de la ei și să mergem mai departe. Nu mai pierde timpul cu oamenii greșiți.Nu veți găsi niciodată fericirea în același loc în care ați pierdut-o, cum nu puteți termina un puzzle încercând să înghesuiți o piesă care nu este menită să se potrivească.Nu va funcționa niciodată, indiferent de câte ori ați încerca.

loading...

Add comment