Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Fă-l pe Dumnezeu prietenul tău și nu vei fi niciodată singur.

Dumnezeu nu a promis niciodată că va fi ușor, dar a promis că nu vom fi niciodată singuri.El va fi alături de noi și la bine și la rău.El nu ne-a dat niciodată o foaie de parcurs. Nu ne-a oferit niciodată un manual, o listă de instrucțiuni, un set de planuri definite. Niciodată nu a spus că ne va monitoriza fiecare pas, fiecare decizie și fiecare mișcare pe rând. El nu a spus niciodată că ne va controla până la punctul în care nu putem face pași singuri. Niciodată nu a promis toate zilele fără griji, fără nicio luptă sau durere.

Dar ceea ce a promis El a fost sacrificarea fiului Său pentru noi, o promisiune că, indiferent de ce ne-am confrunta, indiferent de frica care ne-ar putea înnegri mințile, indiferent unde mergem sau cât de departe ne rătăcim de brațele Lui iubitoare, nu vom fi niciodată singuri.Dumnezeu nu a promis niciodată că va fi ușor. Nu a spus niciodată că zilele noastre vor fi deschise și pline de lumină și dragoste mereu.Că nu vom experimenta niciodată pierderi, sau eșec, sau moarte sau durere. El nu a spus niciodată că lucrurile vor merge întotdeauna așa cum vrem, că vom ști întotdeauna unde să mergem, că drumul nostru va fi asfaltat fără probleme și fără denivelări.

Dar ceea ce a făcut El a promis că va fi veșnic alături de noi, ne va duce neîncetat prin peticile dure și va sta mereu cu brațele deschise pentru noi.Ceea ce a spus a fost că în fiecare anotimp, El ne va aduce speranță, putere, și adevăr.Dumnezeu ne-a dat Biblia, poruncile, valorile pe care să le trăim și să ne încurajeze în mersul nostru. El ne-a oferit familie și prieteni, oameni și locuri de sprijin și dragoste pentru a ne transforma în perioade de disperare. El ne-a oferit minuni și binecuvântări, povești și străini pentru a ne găsi atunci când aveam nevoie cel mai mult de ele.

Nu trebuie să avem întotdeauna toate răspunsurile sau să ne dăm seama de toate existențele noastre. Nu trebuie să cădem niciodată, să nu ne încurcăm niciodată, să nu călătorim sau să ne pierdem credința momentan. Această viață nu trebuia să fie ușoară – căci atunci nu ar exista niciun scop.

El ne-a creat după chipul Său: să trăim, să iubim, să găsim sensul nostru individual și să-ș onorăm. Să știe că vom fi provocați, zguduiti și epuizați de greutatea lumii. Dar nu vom fi niciodată singuri.Fă-l pe Dumnezeu prietenul tău și la necaz nu vei fi niciodată singur.Indiferent ce luptăm sau înfruntăm, el va fi Tatăl nostru.Iar dragostea lui necondiționată va fi a noastră pentru totdeauna.

loading...

Add comment