Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Uneori,cei care pleacă se întorc atunci când realizează că nu te pot înlocui cu nimeni și nimic.

Uneori oamenii pleacă și nu are nimic de-a face cu tine. Dar vei crede că da. Vă veți pune la îndoială și veți simți că v-au părăsit pentru că nu sunteți suficient de bun. Dar îți promit, nu are nicio legătură cu tine. Pentru că uneori oamenii pleacă, dar alteori se întorc și își dau seama că nu te pot înlocui cu nimeni și nimic.

Uneori, oamenii pleacă, deoarece sincronizarea este greșită.Dragostea vine la oameni repede și de cele mai multe ori este atunci când se așteaptă cel puțin. De multe ori este momentul în care pur și simplu nu sunt pregătiți să se ocupe și nu sunt încă acolo. Pentru că fiecare persoană este o poveste și fiecare persoană se află pe o pagină diferită din propria carte.Uneori oamenii pleacă pentru că se sperie. Uneori, oamenii nu se pot descurca cu greutatea dragostei tale și cum le face să se simtă. Se pun sub semnul întrebării prea mult și îndepărtează prea mult dragostea, deoarece uneori modul în care îi iubești se simte ca fiind prea mult. Dar nu este pentru că ești prea mult. Se datorează faptului că la acea vreme, temerile lor le permit doar să se descurce prea puțin.

Uneori oamenii pleacă și este o greșeală.Deoarece oamenii sunt complicați, iar dragostea este dificilă, iar uneori oamenii pot ști doar că ceva este o greșeală, făcând greșeala, iar la final va fi alegerea ta dacă îi vei ierta sau nu pentru acea greșeală, iar uneori o vei face, alteori nu.Poate că uneori persoana pe care o iubești a găsit o modalitate de a se iubi pe ei înșiși, pentru că acum știu cine sunt și îi inspiră să fie curajoși și îi face să-și dea seama de greșelile lor. Pentru că știți că o persoană care pleacă și se întoarce este o persoană în care puteți avea încredere pentru a crede în dragostea dvs. suficient pentru a lupta pentru asta.

Dar, uneori oamenii se întorc când în final îți dai seama că meriți mai bine. Că meriți pe cineva care te acceptă. Cineva care nu pleacă. Cineva care te alege. Cineva care nu trebuie să te piardă pentru a te aprecia.Ei se întorc când nu-ți mai lipsește atingerea. Când nu mai vrei să le auzi vocea. Când nu mai ai nevoie de sprijinul lor. Când i-ai iertat, dar nu-i mai vrei înapoi.Când vor să vă ofere mai mult, dar știți că meritați mult mai mult decât ceea ce sunt dispuși să vă ofere.

loading...

Add comment