Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Am învățat că viața nu este urâtă,ci oamenii pe care îi întâlnim și minciunile lor.

Majoritatea oamenilor sunt de părere că viața este urătă, rea sau grea.Ei bine, nu este așa.Viața este așa cum ți-o faci.Realitatea este că toate dificultățile din viață sunt create de noi.O mare parte din atitudinea, filozofia și obiceiurile noastre sunt consolidate încă de la o vârstă fragedă.De la alimente care nu ne plac, la lipsa de abilități sau discipline, la o vedere limitată a lumii sau a altor oameni, la lucruri pe care nu suntem dispuși să le facem. Acestea sunt lucrurile care provoacă toate problemele noastre – propriile noastre limitări.

De asemenea, oamenii pe care îi întâlnim și minciunile lor, sunt cei care ne provoacă greutăți și dificultăți în viață.Omul este un animal social. Este natura umană ca omul să fie înconjurat de oameni cu care poți împărtăși amintiri și experiențe.Oamenii nu pot fi toți de încredere.Este incredibil de dificil să trăiești printre oameni. Atunci când aveți de-a face cu alte persoane, trebuie să vă obișnuiți să întâlniți și alte personalități.Uneori, oamenii vă pot dezamăgi, minți sau răni.Nu pot fi întotdeauna cum vrei tu să fie.

Necondiționat te vor iubi doar părinții.Alegeți-vă cu atenție prietenii și cunoscuții.Faceți-i să-și câștige încrederea la început înainte de a le da. Da, există oameni falși și mincinoși în această lume, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne asociem cu ei.Este întotdeauna bine să acorde atenție acțiunilor și nu numai cuvintelor. Dacă ceea ce spun ei nu se potrivește cu acțiunile, atunci acesta ar trebui să fie un avertisment.Încrederea nu este ușor să vină în aceste zile, din cauza altor oameni, așa că atunci când dezvolți încredere din partea cuiva, nu o încurca. Dacă nu poți avea încredere în anumite persoane, înseamnă că nu ai nevoie de ele în viața ta. Doar fii atent în cine alegi să ai încredere.

Viața este frumoasă dacă te înconjori de oameni frumoși.Viața este mult mai bună dacă poți evita negativitatea și falsitatea oamenilor din împrejurimile tale.Cu cât ai mai mulți oameni pozitivi și autentici în viața ta, cu atât sunt mai mari șansele ca tu să-ți atingi obiectivele mai repede. Iubirea se merită, de dobândește și se păstrează cu efort.

loading...

Add comment