Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Bărbații adevărați își protejează femeile, nu le umilesc

Dacă te bate – nu te iubește. Dacă te înșală, te umilește, te lasă plângând în casă – nu e omul tău.

Dacă insiști să stai într-o relație toxică, trebuie să știi că te distrugi, că-ți construiești o mie și una de obișnuințe care nu sunt în favoarea ta. Ai putea prelua comportamentul toxic al partenerului tău, ai putea deveni reflecția lui.

Pentru a pleca de lângă un bărbat slab și toxic, trebuie să te iubești pe tine însăți, să ai o relație armonioasă și frumoasă cu tine însăți. Trebuie să te asculți și să conștientizezi că bărbatul care te agresează, te manipulează, nu te merită. Trebuie să-ți cunoști interiorul, să-ți tratezi copilul din tine de toate rănile, traumele, nemulțumirile, fricile și temerile.

Alege-ți un bărbat puternic.

Bărbații puternici oferă siguranță femeii de alături. Bărbatului puternic nu-i este frică să aibă alături o femeie cu coloană vertebrală, o femeie cu caracter, o femeie cu demnitate. Bărbatul adevărat îți dă aripi, nu te doboară. Un bărbat care are creierul hidratat, care se implică cu adevărat în relație, care nu egalează puterea în funcție de gen, care știe ce vrea cu adevărat, care nu-și construiește viața pe stereotipuri, știe să-și iubească femeia de alături.

Vreau să mai știi că bărbații slabi cât și cei puternici sunt educați de femei.

Femei care au educat un băiat care a devenit bărbat, soț, tată. Femei care și-au educat băieții în funcție de valorile, prioritățile și credințele pe care le-au avut.

Dacă într-o zi vei deveni mama educă-ți copiii așa cum ai dori ca cineva să se comporte cu tine. Educă-ți băiatul așa cum ai fi tu dorit să ai un bărbat alături. Bărbații puternici sunt educați de femei puternice.

Sursa: https://destainuirilemariei.com/barbatii-adevarati-isi-protejeaza-femeile-nu-le-umilesc/

loading...

Add comment