Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ar trebui să evit să beau în fața copiilor mei?

Da,un studiu ne spune că tinerii sunt conștienți de consumul de băuturi alcoolice al părinților lor și ar putea avea un impact negativ asupra relației lor. Deci, ar trebui să păstrați băutura în afara casei!

Dacă bei vin acasă, nu arăți ca și cum te-ai bucura sau cel puțin nu și dacă ai copii.În cazul in care crezi că este ok pentru adolescenți să bea la o petrecere sau când merg în club, Departamentul de Sănătate recomandă copiilor să aibă o viață fără alcool până la vârsta de 15 ani și eventual doar o băutură pe săptămână până la vârsta de 18 ani.În 2009, Profesorul Liam Donaldson,la acel moment, a avertizat că „expunerea copiilor la evenimentele alimentate cu băuturi” a fost una dintre cauzele principale ale problemei britanice în ceea ce privește consumul de alcool.

Acest ultim raport se referă la părinții care beau în cadrul orientărilor guvernamentale. Părinții își iau adesea copiii cu ei,crezând că nu observă că beau, dar, din păcate, o fac. Raportul, care a inclus o varietate de metode de studiu, cum ar fi sondaje, grupuri de interese și o anchetă publică, a constatat că jumătate dintre părinți beau în fața copiilor, în timp ce aproape o treime au spus că au fost bănuiți.

Dacă aveți un stil de părinte petrecăreț, dar îți educi copilul astfel încât el să-și știe limitele, acest lucru vă poate proteja și tine departe copiii de băutură. Raportul conține îndrumări clare pentru părinți: nu vă faceți griji pentru alcool, nu discutați despre riscurile sale ca parte a unei conversații despre alcool – și nu deveniți mahmuri în preajma copiilor dumneavoastră, deoarece copiii vor gândi apoi că este ceva normal să aveți o durere de cap după o sesiune de băut.

Dar, potrivit altor studii realizate la Institutul Norvegian de Cercetare în domeniul Alcoolului și Medicamentelor, despre consumul de alcool în urmă cu trei ani , dovezile nu sunt suficient de puternice pentru recomandări: „În ciuda numeroaselor publicații de cercetare pe această temă, nu există prea puține cunoștințe despre efectele comportamentului parental asupra consumului de alcool și a părinților asupra consumului de alcool al copiilor. „Și acesta este adevărul – este o asociere, nu dovada dovezii. Marketingul cu alcool, presiunea colegilor și genele care influențează cât de mult consumați sunt, de asemenea, în joc. Dar, chiar și așa, părinții care beau în fața copiilor lor și îi suprasolicită, ar putea face pe copiii lor mai mici să se simtă nesiguri și să imite comportamentul celor mari. Deci, tratați comportamentul de părinte ca și condusul,nu treceți peste limită niciodată!

loading...

Add comment