Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dacă brusc ai devenit pentru cineva un om rău,înseamnă că i-ai facut prea mult bine

La un moment dat îți vei da seama că ai făcut prea mult pentru cineva și că singurul pas care trebuie să-l faci este să te oprești.Pleacă, lasă-l singur.Ceea ce este cu adevărat al tău ar fi în cele din urmă al tău, iar ceea ce nu este, oricât de mult ai încerca, nu va fi niciodată.

Uneori, oricât de greu ai încerca să fii suficient de bun pentru cineva, dacă acea persoană nu se simte mulțumit să te aibă, atunci te vor face totuși să te simți un om rău.Oricât de greu încercați să faceți o persoană care este mizerabilă tot timpul fericită, nu va funcționa niciodată, până când nu va avea un control asupra vieții lor și va încerca să fie fericită fără un motiv. Soluția nu este să nu mai ajutăm cu nimic pe nimeni, ci să stabilim anumite granițe când vine vorba de acest lucru.

Se întâmplă în mod natural să fii o persoană iubitoare și afectuoasă, dăruind mult prea mult partenerului și relației tale. Ești grijuliu, te acomodezi și ești mereu acolo pentru partenerul tău ori de câte ori are nevoie de tine. Nu e absolut nimic în neregulă cu asta.Din păcate, faptul că dăruiești super poate să te afecteze atunci când îți dai seama că partenerul tău nu îți oferă atât de mult în schimb.Iar atunci când vei realiza acest lucru, te vei schimba și brusc vei deveni în ochii lui din acea persoană care i-a făcut atât de mult bine, o persoană rea.Conștientizarea faptului că ai oferit relației tale mai mult decât partenerul tău a oferit, poate fi frustrant.Partenerul nu apreciază ceea ce faci, poate pentru că faci prea mult.Dacă îți petreci tot timpul dăruind și nu aștepți nimic în schimb, acesta devine un obicei al relației. El este atât de obișnuit să dai tu, fără ca el să ceară că nu simte nici o nevoie să-ți mulțumească pentru asta.De aceea, atunci când te vei opri, brusc vei deveni un om rău.

Relațiile necesită muncă din partea ambelor persoane.Dacă vă acordați spațiu, exersați îngrijirea de sine și vă comunicați nevoile pe măsură ce continuați, relația dvs. poate fi la fel de echilibrată.

loading...

Add comment