Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 exerciții pe care femeile peste 40 de ani ar trebui să le facă în fiecare săptămână

Mulți consideră că exercițiile fizice sunt soluția pentru toate problemele lor de sănătate – chiar și cele legate de procesul de îmbătrânire. Desigur, nici o cantitate de activitate fizică nu ne poate împiedica să îmbătrânim, dar există o mulțime de dovezi care demonstrează că activitatea fizică poate crește speranța de viață prin limitarea dezvoltării și progresiei bolilor cronice – ceva la care mulți oameni încep să se gândească după ce împlinesc 40 de ani. Credeți sau nu, corpul începe să îmbătrânească după aproximativ 30 de ani, iar acest declin devine mai agresiv în fiecare an.Vestea bună: exercițiile fizice nu numai că vă ajută să vă simțiți mai bine, dar și să arătați.

1.Genoflexiuni.


Fiecare femeie își dorește să aibă un fund rotund, dar chiar și cele mai norocoase care au avut-o în mod natural, fără niciun antrenament, vor începe să-l piardă după vârsta de 40 de ani, datorită scăderii masei musculare. Genoflexiunile făcute corect cu spatele drept și genunchii chiar deasupra picioarelor vă pot tonifica întregul corp și vă pot preveni rănile, îmbunătățindu-vă flexibilitatea.

2.Planșa.


Pentru a lupta și a preveni durerile de spate faceți planșa.Efectuarea acestui exercițiu timp de 90 de secunde de 3 ori pe săptămână este o modalitate excelentă de a tonifica toți mușchii nucleului corpului nostru. Ne întărește abdomenul, mușchii pieptului și cei din jurul coloanei vertebrale. Întreaga noastră secțiune intermediară strânge și susține partea inferioară a spatelui.

3.Protejați-vă inima – antrenați-vă cu o biciletă.


Cardio-ul cu impact redus este o modalitate excelentă pentru femeile de peste 40 de ani de a menține o inimă sănătoasă. Dar dacă vrei cu adevărat să beneficieze sănătatea inimii tale, trebuie să faci mișcare cel puțin 30 de minute pe bicicletă.

4.Fandări.


Fandările vă tonifica spatele și picioarele.Lăsați umerii înapoi și păstrați partea superioară a corpului drept.Angajați-vă nucleul și mențineți bărbia îndreptată în sus.Cu piciorul drept, pas în față și îndoiți genunchii la 90 de grade. Genunchiul din față trebuie să fie deasupra gleznei, iar celălalt genunchi să nu atingă podeaua.Aduceți corpul la călcâi, împingeți-l înapoi și în sus și faceți mai multe repetări.

5.Trăiți activ – mergeți pe jos.


Mersul pe jos este cel mai simplu și cel mai bun exercițiu pe care îl poate face oricine. Deși arde calorii, ne tonifică corpul și ne îmbunătățește starea de spirit, de asemenea, nu ne uzează articulațiile fragile, ceea ce este foarte important după o anumită vârstă.

loading...

Add comment