Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Meriți un bărbat care să te iubească mai mult decât orice.

Se pare că, în cursul întâlnirilor moderne, al filmelor romantice, al aplicațiilor de întâlnire și al conexiunilor eșuate, am decis că ne întrebăm prea mult când a venit vorba de relațiile noastre. Ne-am uitat la comediile romantice și ne-am dat seama cât nerealiste erau în viața reală. Ne-am împărtășit inimile oamenilor, doar ca aceștia să ne alunge și am decis că nu mai putem face asta.

Spunem că a arăta prea multă atracție prea curând este ciudat. Ne întâlnim cu oamenii și încercăm să ne comportăm de parcă nu ne-ar păsa așa mult de ei, nu investim așa mult în ei, că nu ne fac zilele puțin mai bune, că nu ne fac să zâmbim când vorbesc. Încercăm să nu ne descurajăm atunci când persoana de lângă noi pare parțial interesată de noi, pentru că a cere mai mult este cumva prea mult.Dar ascultă-mă: meriți pe cineva care este entuziasmat de tine și nu se teme să-l arate.

Meriți pe cineva căruia nu îi este frică să spună că ți-a fost dor de tine, chiar dacă te-au văzut cu o zi înainte. Meriți pe cineva căruia nu îi pasă să te țină de mână în public – nu pentru că trebuie, ci pentru că vrea.Meriți pe cineva care nu se teme să-ți spună că arăți frumos, că este mândru de tine, că te iubește.Meriți pe cineva care se străduiește să-ți arate cum se simte.Cineva care te ține când lucrurile devin dificile, pentru că cred că ești important. Cineva care nu te face să te îndoiești sau să te întrebi cum se simt, dar își găsește drumul pentru a-ți arăta că sunt absolut nebuni după tine.Pentru că nu este prea mult să ceri cuiva să fie încântat că ești în viața lui. Să fie încântat să te iubească.Să știe că o ființă umană incredibilă, plină de viață, povești, aventuri și dragoste, că poți aduce ceva în viața lor pe care nu l-au experimentat până acum și că au privilegiul să te cunoască la nivel personal.

Dar, în cele din urmă, devine evident când cineva este nebun după tine și când cineva te tolerează pur și simplu. Este evident când cineva este nebun după tine și când este indiferent față de prezența ta în viața lor.Meriți mai mult de atât.Meriți o persoană care se străduiește să găsească noi modalități de a te iubi și care este încântată de a petrece o altă zi cu tine.Cineva care este entuziasmat să iubească și să fie iubit de tine.

loading...

Add comment