Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

6 moduri naturale de a vă face dinții mai albi acasă.

Oamenii cheltuiesc foarte mulți bani atunci când vine vorba de albirea dinților.Apelează la tot felul proceduri costisitoare pentru a avea un zâmbet de la Hollywood.Ei bine, noi suntem gata să vă arătăm în continuare 8 moduri naturale de a-ți face dinții mai albi cu produse din casă.

1.Ghimbir și sare.


Vom avea nevoie de doar 3 ingrediente:ghimbir, o lămâie și sare.Începem prin a da ghimbirul prin răzătoare.Lângă ghimbir adăugăm sare și sucul de la o lămâie stoarsă bine.Apoi aplicăm dimineața pe periuța de dinți acest preparat.Vom observa o diferență vizibilă după câteva săptămâni.

2.Frunze de mentă și ulei de cocos.


Măcinați frunzele de mentă și adăugați-le în uleiul de cocos.Se amestecă bine și se aplică preparatul pe o periuță de dinți și se periază în fiecare dimineață și seara, înainte de culcare.Nu folosiți multă menta, 3-5 frunze sunt mai mult decât suficiente.

3.Bicarbonatul de sodiu.


Bicarbonatul de sodiu are proprietăți de albire naturală, motiv pentru care este un ingredient popular în pasta de dinți comercială.Pentru a folosi acest remediu, amestecați 1 linguriță de bicarbonat de sodiu cu 2 lingurițe de apă și spălați-vă dinții cu pasta. Puteți face acest lucru de câteva ori pe săptămână.Acesta nu este un remediu care vă va albi dinții peste noapte, dar ar trebui să observați o diferență în aspectul dinților în timp.

4.Coaja de banană.


Bananele furnizează mai mulți nutrienți esențiali organismului. La 15 minute după periaj, frecați o coajă de banană pe dinți. Repetați acest proces de două până la trei ori pe săptămână și vedeți rezultate vizibile în câteva săptămâni.

5.Oțet de mere.


Oțetul de mere este o metodă naturală pentru a vă ajuta să vă albiți dinții.Puteți combina bicarbonatul de sodiu cu oțetul de mere sau clătiți bine gura cu oțetul de mere.Dacă aveți pete galbene pe dinți, oțetul de mere va lupta contra lor.De asemenea, îl puteți combina cu bicarbonat de sodiu pentru a face o soluție inteligentă de albire a dinților.

6.Apă caldă cu sare.


Ajută la albirea dinților în mod natural și are grijă de gingii, deoarece sarea este un antibacterian natural. Se amestecă o linguriță de sare într-o ceașcă de apă caldă și se folosește ca apă de gura.

Vă rugăm să rețineți că toate aceste remedii trebuie utilizate cu atenție.Dacă începeți să simțiți durere sau crește sensibilitatea dinților, opriți imediat procedura.

loading...

Add comment