Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
bicarbonat-de-sodiu-si-miere

Bicarbonat de sodiu și miere – un amestec care poate distruge chiar și cele mai grave boli.

Bicarbonatul de sodiu și mierea sunt ambele remedii naturale cu o varietate de beneficii.Atunci când bicarbonatul de sodiu și mierea sunt combinate, obțineți un tratament dermatologic natural eficient, care este excelent pentru curățarea pielii și vindecarea problemelor pielii precum acneea.Bicarbonatul de sodiu și mierea sunt un excelent produs natural de îngrijire a pielii.

Combinați 1 linguriță de bicarbonat de sodiu pentru fiecare 1 lingură de miere. Deoarece există 3 lingurițe într-o lingură, raportul folosit este 1 parte bicarbonat de sodiu la 3 părți miere. De exemplu, amestecați 4 lingurițe de bicarbonat de sodiu cu 4 linguri de miere.Acest lucru ar trebui să fie suficient pentru o săptămână.Luați 1 linguriță. din acest amestec de 1-3 ori pe zi, timp de maxim 1-2 luni.Nu luați acest amestec prea aproape de ora mesei. În timpul acestei terapii, trebuie să vă schimbați dieta. Trebuie să reduceți aportul de carne, zahăr și făină albă.

Acest remediu naturist te poate ajuta să tratezi inclusiv diabetul, gripa și tulburările renale.Bicarbonatul de sodiu este unul dintre acele ingrediente despre care oamenii susțin că este un leac pentru o varietate de afecțiuni și boli. Dar adevărul este că există puține cercetări care susțin afirmații mari, cum ar fi ideea că este un tratament pentru cancer. Cel puțin un studiu, pe șoareci, a descoperit că bicarbonatul de sodiu ar putea ajuta la îmbunătățirea reacției organismului la terapia cancerului. Această cercetare este încă în stadiile sale de început și sunt necesare studii clinice mai mari la oameni pentru a explora pe deplin efectul bicarbonatului de sodiu asupra cancerului.Ar trebui să discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte de a lua bicarbonat de sodiu.

loading...

Add comment