Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Iubirea vine întotdeauna la cei care au continuat să spere deși au fost dezamăgiți,au continuat să aibă încredere deși au fost trădați,au continuat să iubească deși au fost răniți

Iubirea vine întotdeauna ca o surpriză.Ea nu dispare niciodată cu adevărat, ne oferă câteva pauze, poate uită de noi câteva luni sau poate câțiva ani, dar întotdeauna revine. Se întoarce când ești pregătit.Iubirea vine întotdeauna la cei care au continuat să spere deși au fost dezamăgiți,au continuat să aibă încredere deli au fost trădați,au continuat să iubească deși au fost răniți.

Iubirea se va întoarce la tine atunci când vei înceta să mai verși lacrimi, vei începe cu drama și de durerea, se va întoarce atunci când speri pentru viitor, în loc să lamentezi trecutul și revine când înveți că nu toate iubirile sunt menite să dureze, că unii oameni nu sunt potriviți pentru tine și că unele povești nu sunt menite să fie retrăite.Veți găsi dragoste odată ce ați învățat să vă puneți în valoare. Pentru că asta se rezumă la toate, cât de departe sunteți dispus să faceți compromisuri, cât puteți lua cu adevărat înainte de a decide să plecați și cât de bine vă tratați, astfel încât să puteți stabili standardele pentru cum vă tratează ceilalți.

Veți găsi dragoste odată ce ați înțeles că trebuie să continui să speri deși ai fost dezamăgit.Cu toții am fost sau vom fi la un moment dat.Chiar dacă urăști să fii singur, chiar dacă ești singur, tot trebuie să trăiești, trebuie să ieși și să călătorești. Cu cât trăiești mai mult, cu atât vei găsi mai multă iubire în locuri neobișnuite și te vei îndrăgosti de diferite fețe și te vei găsi învățând mai multe despre dragoste.Iubirea vine pentru cei care sunt pregătiți pentru ea, nu pentru cei care cred că au nevoie de ea.Și niciodată nu ar trebui să lași mizeriile tale trecute să devină motivul pentru care să încetezi să crezi în dragoste.Poți să te odihnești, dar niciodată nu trebuie să te oprești.Oricât de des îți rupe inima cineva, totuși, ar trebui să iubești. Nu lăsați părerile să vă încânte credința în dragoste și șansa de a fi fericit vreodată.

Sunt atât de multe lucruri în viață, altele oamenii, care îți vor deschide inima spre a iubi, dacă privești îndeaproape, iubirea este peste tot.

loading...

Add comment