Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Când va dispărea, îți vei da seama că mama ta a fost singurul tău prieten adevărat

Dacă ai o relație pozitivă cu mama ta, ea va deveni cea mai bună prietenă a ta, indiferent dacă ești tânăr sau ani mai târziu când ești în sfârșit adult. Sigur, s-ar putea să nu vedeți asta chiar acum și s-ar putea să nu fie ceva ce vă dați seama în următorii câțiva ani, dar odată ce vă veți pierde mama, veți începe să vă înțelegeți că a fost cu adevărat cea mai bună prietenă a ta.
Vă veți da seama cât de importantă este ea când a dispărut în sfârșit și până la acel moment va fi prea târziu, așa că vă rugăm să faceți tot posibilul pentru a înțelege relația pe care o aveți cu femeia care v-a adus în această lume.

Ea este persoana care te-a ajutat să fii tu cine ești chiar acum, ea a avut grijă de tine prin urcușurile și coborâșurile pe care le-a pus viața în fața ei și chiar și atunci când se lupta, își face timp să se joace cu tine și să facă tot posibilul pentru a aduce un zâmbet pe fața ta.

Era acolo când ai trecut prin despărțiri, era acolo când ai căzut de pe bicicletă și, dacă ai avea vreodată nevoie de ea pentru ceva, ar fi doar la un apel distanță de tine. Își dorește tot ce este mai bun pentru tine și lucrează din greu pentru a vedea că tu poți duce o viață bună.

Mama ta este singura persoană care ar trebui considerată cea mai bună prietenă a ta decât toți ceilalți. Ea nu este o fată îndrăzneață de pe drum sau o colegă de muncă care te va lăsa în drum când ai cel mai mult nevoie de ele. Ea este persoana care a stat alături de tine când o tratai urât și s-a asigurat că ai tot ce ai nevoie în viață. S-ar putea să nu fie aceeași femeie pe care o știi de cînd erai cpopil dar va continua să te iubească complet până în ziua în care își va da ultima respirație și chiar în viața de apoi.

Sursa: https://randuripentrutine.eu/cand-va-disparea-iti-vei-da-seama-ca-mama-ta-a-fost-singurul-tau-prieten-adevarat/

loading...

Add comment