Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Să crezi doar ceea ce vezi cu ochii tăi, nu ceea ce auzi de la alții”

Lasă-ți ochii să vadă ce văd, nu ceea ce alții vor să vadă. Lasă-ți urechile să audă ceea ce aud în mod natural, nu ceea ce ceilalți vor să auzi.Lasă-ți gura să-ți spună ce mintea crede și să nu fii constrâns de aprobarea sau dezaprobarea altor persoane. Lăsați-vă mintea să gândească ce vrea să gândească și nu lăsa cerințele altora să vă dicteze gândurile. Dacă simțurile și mintea voastră nu au voie să facă ceea ce vor să facă în mod natural, le lepădați drepturile. Când nu poți gândi, simți, sau acționa liber, atunci corpul și mintea ta sunt rănite.

De cele mai multe ori, nu credem un anumit lucru despre cineva, până cu vedem cu ochii noștri.Și acest lucru nu este deloc greșit.Nu este bine să crezi întotdeauna gura lumii.Să cataloghezi o persoană după ceea ce spun cei din jur despre ea.Ceea ce spun ceilalți despre o persoană, poate fără să o cunoască așa de bine, sunt nimic mai mult decât bârfe, care implică de cele mai multe ori informații sensibile sau judecăți greșite.Cei care răspândesc bârfele, vorbesc de rău persoanele pe care nu le cunosc sau nu au interacționat cu ele, sunt acei oameni care se simt superiori, dar care nu se simt bine cu ei înșiși, se simt temporar mai bine atunci când îi judecă pe ceilalți negativ.Sau fac asta din pură plictiseală.Când oamenii nu pot genera discuții interesante bazate pe cunoștințe sau idei, bârfele pot trezi interesul oamenilor.Oamenii mai bârfesc pentru a-i răni pe cei a căror popularitate, talente sau stil de viață îl invidiază.Cu toate acestea, a răspândi bârfe sau zvonuri este ca și cum ai cumpăra atenție; este temporar și are puțin temei.

Este mult mai bine să fiți unul dintre cei care văd această lume cu propriii ochi și simt cu propria inimă, nu cu stereotipurile realizate de alții. Opinia dvs. este foarte importantă. Ar trebui să-ți spui și să-ți arăți propriile gânduri, să-ți urmezi inima și visele, nu ceea ce este popular sau important pentru majoritatea oamenilor. Ești unic, iar gândurile și visele tale ar trebui să fie și ele unice! Bucura-te de viata ta! Fii tu insuti! Fi fericit!

loading...

Add comment