Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Înainte să te îndrăgostești de cineva, îndrăgostește-te de tine și viața ta se va schimba în bine!

Când te îndrăgostești de tine, dobândești o apreciere profundă a propriilor tale valori și a capacităților. De asemenea, iubirea cu tine însuți înseamnă că te simți cu adevărat bine și îți place să-ți petreci singur timpul.„Iubirea de sine este începutul unei povești de iubire care va dura o viață”, spunea Oscar Wilde.Accentul nostru este pus pe cultura noastră asupra dragostei romantice. Mulți oameni cred că găsirea partenerului potrivit va umple golul interior și va rezolva toate problemele. însă, nu este chiar așa.O altă persoană nu poate face niciodată aceste lucruri pentru tine. Trebuie să le faci pentru tine. Asta înseamnă că trebuie să te îndrăgostești de tine însuți. Îndrăznește să faci acest lucru și viața ta se va schimba în bine!

Oferiți-vă ceea ce aveți nevoie, în loc să așteptați ca alții să facă acest lucru.Îmbrățișează atât puterile tale, cât și slăbiciunile tale.Fii blând cu tine atunci când faci o greșeală sau eșuezi.Fii confortabil să faci lucrurile în pace.Ai încredere în tine că vei reuși ceea ce-ți dorești cu adevărat!Dacă există ceva ce nu vă place la dvs., schimbați acel lucru!Iubiți-vă pe voi înșivă, lucrați la încrederea voastră.

Ascultați-vă pe voi înșivă.Tindem să ne concentrăm în mod exterior – să ascultăm alți oameni, să urmărim știrile, să citim și așa mai departe – dar nu reușim să ne oprim și să ne întoarcem spre interior.Adică nu reușim să ne ascultăm. Totuși, una dintre cele mai bune modalități de a ne face să ne simțim iubiți este să ascultăm ceea ce trebuie să spunem.Construieste o relatie mai buna cu tine insuti – si te indragostesti de tine insuti.Când te îndrăgostești de tine, înveți să iubești viața pe care o ai. Găsești lucrurile care îți aduc zâmbetul pe buze zi de zi și faci ceea ce-ți place.Și asta pentru că, în viața ta, tu ești prioritar!

loading...

Add comment