Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Această patroană de patiserie oferă nevoiasilor produsele nevandute:cornuri,placinte si covrigi.

Proprietara unei patiserii din Craiova strânge toate produsele nevandute în fiecare zi si le ofera persoanelor nevoiase.Raluca Garaiman a declarat ca ideea de a dona mancarea nevândută, i-a venit în momentul în care a văzut pe o pagina de socializare că o cafenea din Târgu Mureș practică acest lucru.

„Sunt multi oameni care nu au ce sa manance, asa ca m-am gandit ca poate au nevoie de aceste produse. Toate produsele de patiserie pe care nu le vindem le punem la finalul programului pe usa, iar cei care au nevoie vin si le iau. In fiecare punga am pus si cate un mesaj, iar astfel oamenii inteleg ca pot lua cu incredere ce isi doresc.”Am scris mare: Poate ti-e foame… Sper ca si altii sa urmeze exemplu nostru si sa ii ajute pe nevoiasi. Noi dam pe o parte, iar Dumnezeu ne da pe alta parte. Astazi ne-au ramas cornuri, placinte si covrigi, iar toate le vom aseza in fata patiseriei, iar in aproximativ doua ore vor fi luate“ , a povestit Raluca Garaiman, patroana patiseriei din Craiova.

Craiovenii au rămas impresionați de gestul femeii care donează produsele nevândute din patiserie, nevoiașilor.Totdată aceștia spun că în străinătate marile lațuri de magazine alimentare și restaurante practică acest lucru de ceva vreme și că se bucură că românii au început să urmeze acest exemplu.

„Gestul este unul laudabil, iar cu siguranta ca sunt multi oameni care nu au ce sa manance. In ziua de astazi exista mai rar am vazut oameni care sa fac bine. Si acum doua zile am vazut produse lasate in fata patiseriei. Este bine ca din cand in cand sa ne mai gandim si la altii si incercam sa ii ajutam asa cum putem“, a spus o craioveanca.

„Am luat şi eu o plăcintă şi este proaspătă şi bună, dar am lăsat şi pentru alţii care au nevoie. Mi-a fost foame şi am luat şi eu ceva de mâncare. Nu cred că mai este cineva în Craiova care să îi ajute pe oamenii care au cu adevărat nevoie“, a declarat Marian Nicolae, un craiovean.

Pachetele cu bunătăți sunt luate din fața patiseriei de oameni ai străzii, bătrâni nevoiași, dar și de cei care locuiesc în zonă și au venituri modeste.Angajaţii patiseriei din Craiova au declarat că oamenii le lasă la rândul lor mesaje de mulţumire.

loading...

Add comment