Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Am descoperit prăjitura verii! Conține cireșe

Ce este mai frumos vara decât să ne răsfățăm cu fructe proaspete sau cu dulciuri fresh? Trebuie să profităm de ele și să le savurăm, deoarece pe lângă că sunt foarte gustoase, sunt și sănătoase.În continuare vom prezenta rețeta unei prăjituri de vară, foarte ușor de preparat și conține și cireșe.

O să începem prin a pregăti ingredientele: o să avem nevoie de 500 de grame de cireșe sau vișine după gust, dacă doriți să fie mai acrișoară prăjitura este indicat să folosiți vișine; 3 ouă; 80 de grame de zahăr; 100 de grame de făină; 200 ml de lapte; vanilie; 1 lingură de unt și 1 vârf de cuțit de sare.

Mod de preparare
O să începem prin a spăla cireșele sau vișinele, le scoatem sâmburii și le punem într-o formă de copt unsă cu unt. Batem cele 3 ouă cu zahărul, vanilia și sarea, cât să omogenizăm compoziția, apoi adăugăm treptat făina și laptele și amestecăm bine până devine o compoziție omogenă. Textura compoziției rezultate va fi asemănătoare cu cea de clătite.După ce am făcut compoziția, o turnăm în forma de copt, peste cireșe sau vișine și o punem la coptor, bine încins în prealabil. O verificăm din când în când cu o scobitoare, pentru a vedea dacă este făcută. Prăjitura nu trebuie să se lipească de scobitoare pentru a ne da seama că este făcută.Când este gata, o scoatem și o lăsăm să se răcească puțin, apoi presărăm zahăr pudră după gust și o servim. Sper să vă placă! Este foarte ușor de realizat această rețetă și foarte gustoasă! Vă dorim poftă bună!

loading...

Add comment