Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Rugăciunea care rostită în fiecare zi poate schimba viața la 180 de grade.

Atunci când vă simțiți rău, sau viața nu este tocmai așa cum vă doriți, spuneți cu sinceritate această rugăciune. Puteți să spuneți această rugăciune chiar și în momentele când vă simțiți fericit, când sufletul vostru este plin de bucurie. Prin rugăciune mintea și inima noastră sunt curățate de orice răutate. Prin rugăciune omul vorbește direct cu Dumnezeu, devine copil al lui Dumnezeu. Prin rugăciune depășești obstacolele vieții, adică necazurile, grijile, suferințele, neînțelegerile, nevoile, lipsurile, intrigile, scapi sufletul de întristări, spaimă, gânduri și vise rele. Această rugăciune va ajuta mult pe oricine o rostește cu credință. Fie ca fiecare cuvânt să se reflecte în inima voastră, iar atunci veți avea dorința de a vă schimba viața numai spre bine. Este recomandat ca aceasta să fie rostită cu atenție, liniște, seara, înainte de culcare.

“Doamne, stau înaintea ta fără nici o pretenție. Te rog să mă ierți pentru toate păcatele mele, sincer să mă pocăiesc de fapta mea. Te rog iartă-mă. În numele tău, iartă-i pe toți cei care mi-au făcut rău. Renunț la Satana și la toate faptele lui.

Eu, Doamne Isus, te primesc ca Domnul Dumnezeu și Mântuitor. Vindeca-mă, schimba-mă, întăeste-mi trupul, sufletul și spiritul.

Doamne, vino și înconjoara-mă cu dragostea ta, umple-te cu Duhul Sfânt. Te iubesc, Isuse. Te laud, Doamne. Iti mulțumesc pentru tot ceea ce mi-ai dat. Iti multumesc pentru fiecare rasarit si pentru fiecare apus. Ai grija de mine si de familia mea si nu ma lasa sa alunec pe drumuri gresita. Indruma-mi pasii pe calea cea buna si patrunde in mintea si in sufletul meu.

Sterge cu puterea Ta cea mare orice urma de ura sau ganduri rele!

Te voi urmări în fiecare zi din viața mea. Amin.

Maria, Maica Domnului, toți Îngerii și Sfinții, ve rog ajutati-mă. Amin. “

Rugăciunea este foarte importantă pentru sufletul fiecăruia.Prin rugăciune ne simțim mai aproape de Dumnezeu.Rugăciunea este modul prin care poți conversa cu Dumnezeu și modul în care poți dezvolta o relație personală și semnificativă cu Dumnezeul universului care te iubește.Prin rugăciune, el vă poate alinia viața cu viziunea și planurile sale. Rugăciunea este văzută în toată Scriptura. Nu există nicio carte în Biblie care să nu menționeze pe cineva care să cheme numele Domnului.

loading...

Add comment