Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

8 motive pentru care nu ar trebui să-ți pese de aprobarea oamenilor.

Chiar nu aveți nevoie de aprobarea lor. Ai nevoie doar de dragostea, aprecierea și acceptarea ta sinceră. Așa cum a spus-o Vernon Howard atât de frumos, „O persoană cu adevărat puternică nu are nevoie de aprobarea altora decât dacă un leu are nevoie de aprobarea oilor”.Comportament în căutarea aprobării … Dacă mă întrebați de aici încep multe dintre provocările noastre. Când ești prea preocupat de ceea ce cred ceilalți despre tine – încercând să faci pe plac tuturor celor din jur, pierzi legătura cu tine însuți.

Îți pierzi echilibrul. Și începi să pierzi controlul asupra ta și asupra propriei tale vieți. Din acel moment, nu mai poți pretinde că viața ta îți aparține. Pentru că nu mai există. Le aparține.Iată în continuare 8 motive pentru care nu avem nevoie de aprobarea oamenilor.

 1. Pur și simplu nu poți fi plăcut de toată lumea.
  Indiferent cât de mult ai încerca și oricât de ‘drăguț’ ai fi cu oamenii din jurul tău, va exista întotdeauna cineva care să vorbească despre tine. Întotdeauna va exista cineva care va avea o problemă cu tine și cu modul tău „nepotrivit” de a gândi, a fi, a respira, a te îmbrăca, a trăi și așa mai departe …
 2. Puteți trăi o viață fericită fără aprobarea lor.
  Doar pentru că unii oameni nu te plac, nu înseamnă că este ceva în neregulă cu tine. Înseamnă doar că suntem cu toții diferiți și că percepem oamenii și diferit. Important este să vă amintiți întotdeauna că cine sunteți este suficient indiferent de ceea ce spune oricine .. Și că valoarea și simțul autoevaluării dvs. nu cresc sau scad în funcție de cât de mulți oameni vă plac și vă aprobă …
 3. Nu poți controla modul în care alții cred despre tine.
  Am ajuns la conștientizarea faptului că trăim cu toții în lumi diferite, cu o realitate diferită pentru fiecare dintre noi. O realitate care a fost construită pe baza gândurilor, credințelor, experiențelor noastre. Și pe baza numeroaselor programe pe care le-am acumulat odată cu trecerea timpului.Cu toții avem o percepție diferită despre modul în care ar trebui trăită viața și cum ar trebui să se comporte oamenii. Și în loc să-ți pierzi timpul gândindu-te la ce cred și spun alții despre tine, ar fi înțelept să petreci acel timp îmbunătățindu-te și crescându-te.
 4. Comportamentul în căutarea aprobării necesită mult timp.
  Urmărirea după aprobarea oamenilor îți ia o bucată de timp. Și de data aceasta ar putea fi folosit pentru a face lucruri semnificative, iubitoare și dătătoare de viață. Deci, de ce să nu-ți folosești timpul prețios pentru asta?
 5. Comportamentul în căutarea aprobării vă scurge energia.
  Gândindu-vă și vorbind despre ceea ce a spus sau a făcut această persoană sau acea persoană, nu numai că vă pierdeți timpul prețios. Dar îți irosește și energia prețioasă; energie care ar putea fi utilizată pentru a crea experiențe mai mari și conexiuni mai semnificative.
 6. Eliberarea aprobării îți oferă libertatea de a fi cine vrei să fii.
  Eliberarea acestei nevoi toxice pentru validarea și aprobarea lor constantă te eliberează de toate acele restricții și limite pe care ți le-ai impus. Și îți dă dreptul să fii tu. A fi liber. Să fii tot ceea ce TU ai fost creat să fii.
 7. Eliberarea aprobării îți aduce pace.
  Nu există pace în a dori ca alții să vă aprobe. Nu există libertate și nici bucurie în asta. Dar există o mulțime de pace, fericire și entuziasm în a-ți da drumul, a fi liber și a te iubi pentru cine ești cu adevărat.
 8. Tu ești cel care controlează viața ta, nu ceilalți.
  Eliberarea aprobării te ajută să-ți dai seama că viața ta este a ta de trăit. Vă aparține și nimănui altcuiva. Prin urmare, îți datorezi să te gândești la propria afacere și să îți trăiești viața cel mai bine cum știi. Și dacă alte persoane au o problemă cu asta, trimiteți-le o binecuvântare tăcută și creați un spațiu în viața voastră pentru ca aceștia să se miște singuri.
loading...

Add comment