Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Când îți pierzi mama,vei realiza că ți-ai pierdut și cel mai bun prieten.

Nu contează câți ani ai, când te lovește durerea de a pierde o mamă, va fi greu la orice vârstă.Părinții tăi sunt primele conexiuni pe care le faci în lume. Primele relații pe care le ai. Primii tăi prieteni, primii tăi profesori. Indiferent dacă sunt buni sau răi, părinții tăi au un impact profund asupra a ceea ce ești tu ca persoană.Este adevărat că relația părinte-copil este puternică și poate fi foarte specială. Când aveți o legătură puternică cu unul sau ambii părinți, îngreunează mult pierderea lor.

Într-adevăr, indiferent de vârsta ta, pierderea mamei sau a tatălui tău poate fi foarte grea.Deși nimic nu poate elimina cu adevărat durerea după ce îți pierzi mama sau tatăl, există câțiva pași pe care îi poți urma.

Acordă-ți destul timp.Nu există o cronologie sau un termen limită pentru cât de repede ar trebui să procesezi emoțiile.Amintiți-vă, durerea este o reflectare a marii iubiri și durerea este o reflectare a cât de mare este pierderea voastră.După ce îți pierzi părintele, îți va fi greu, pentru că te vei simți singur. Încercați să găsiți un grup de sprijin, fie personal, fie online, pentru persoanele care se confruntă cu aceleași probleme.Empatia lor poate fi o sursă profundă de forță.Priviți prin fotografii vechi, urmăriți videoclipuri vechi de familie, chiar păstrați câteva articole care erau prețioase pentru ea. Toate acestea sunt modalități prin care vă puteți ține mama sau tatăl în inimă și totuși simțiți că au o prezență în viața voastră.În cele din urmă va trece și greutatea va deveni puțin mai ușoară.

Mama este cea mai bună prietenă a noastră.O conversație cu mama ta este întotdeauna o plăcere, pentru că vrea să-ți cunoască gândurile.Ea este întotdeauna acolo pentru tine, în orice moment al zilei.Ea te iubește chiar și atunci când îți este greu să te iubești pe tine însuți.Ea se bucură întotdeauna de compania ta și indiferent ce vârstă ai avea, ea își face mereu griji pentru tine. și îți dorește tot binele din lume.

Nu vei depăși niciodată pe deplin pierderea părinților tăi, dar un lucru este sigur: vei râde din nou, vei sărbători mai multe sărbători și zile de naștere și te vei bucura din nou de viață, dar nu-ți vei uita niciodată mama sau tatăl și frumoasa relație pe care ai avut-o cu ei.

loading...

Add comment