Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Mama este cea mai prețioasă persoană din viață

O mamă este cea mai prețioasă persoană din viață. Este o persoană a cărei relație cu noi nu poate fi descrisă în cuvinte. Nimic nu este considerat a fi mai bun în lume decât dragostea și grija unei mame.

O mamă este cel mai prețios cadou pe care Dumnezeu l-a dăruit tuturor.Ea ne salvează de toate problemele.O mamă nu se plânge niciodată de problemele ei și ne ascultă mereu. Ea ne înconjoară mereu de grijă, protecție, dragoste și afecțiune.Ea adaugă sens vieții noastre încă de când ne naștem.Ea este baza succesului și parcursului nostru în viață.De multe ori uităm să fim recunoscători pentru lucrurile simple din viață.Ea este primul și cel mai bun model al nostru.Cele mai frumoase amintiri din copilărie se învârt în jurul ei.Atunci când ești trist și supărat, ea este singura care reușește să te facă să te simți mai bine.Îți face supă de pui, îți pregătește desertul preferat și te lasă să dormi în patul ei până te simți mai bine.

Mama te iubește mai mult decât orice pe lumea asta.Chiar și atunci când greșești și nu ești perfect.Nu vă faceți griji pentru asta. Mamele au un mod de a vă face să vă simțiți speciali și de a vă evidenția punctele forte.Dacă aveți nevoie de sfaturi, mama este prima persoană la care apelați. Ea s-a sacrificat atât de mult pentru tine.Mamele fac sacrificii mari pentru noi și renunță la multe lucruri pentru a petrece timp cu noi.De asemenea, fac mici sacrificii în fiecare zi,cum ar fi gătitul în loc să tragă un pui de somn, curățenie, în loc să se uite la un serial și tot felul de lucruri.De cele mai multe ori aceste lucruri trec neobservate, dar ea nu cere niciodată laude.Nimic nu se compară cu gustul mâncării mamei.

Ea te iubește necondiționat. Chiar și atunci când faci greșeli sau alegi calea greșită, ea te iubește. Cel mai important, ea te iubește chiar și atunci când nu te iubești pe tine însuți. Nu există nimic în lume ca dragostea unei mame.Chiar dacă ești adult, nu trebuie să-ți fie frică să recunoști că mama este cea mai prețioasă persoană din viață.Dumnezeu să binecuvânteze și să le dea sănătate tuturor mamelor din lume.

loading...

Add comment