Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 moduri prin care pisica își exprimă iubirea față de tine.Puțini știu asta.

Chiar dacă pisica mea nu poate vorbi cu tine, ea încearcă constant să găsească modalități de a comunica. Indiferent dacă îi este foame, sau își întinde picioarele pentru că vrea atenție, găsește modalități de a te anunța exact la ce se gândește.De asemenea, găsește constant noi modalități de a-ți spune că te iubește. Și, la fel cum există comportamente specifice prin intermediul cărora un câine comunică dragoste, experții raportează, de asemenea, că există modalități specifice, unice prin care pisicile noastre spun „te iubesc”.

Iată în continuare o listă de comportamente prin care pisicile noastre încearcă să-și comunice dragostea pentru noi.

Când pisica te apasă cu lăbuțele ca un fel de masaj.


Acesta este unul dintre principalele moduri în care pisica ta încearcă să spună „te iubesc”.Potrivit experților, atunci când aceasta te „masează” cu lăbuțele își arată afecțiunea și îți spune că te iubește înapoi.

Când îți aduce jucăriile.


Este posibil să vă familiarizați cu pisica care vă aduce cadouri, cum ar fi jucării sau animale mici, moarte. Acesta este felul prin care pisica își arăta dragostea.Pisicile vânătoare puternice, care prind totul, de la jucării la buguri, șoareci sau broaște, împărtășesc adesea recompensa cu cei pe care îi iubesc. Puii care vă prezintă această recompensă merită laude.

Când pisica își lipește capul de al tău.


Este o modalitate pentru pisica ta de a-și lăsa parfumul pe tine, marcând teritoriul lor. Pisicile fac asta când iubesc ceva sau pe cineva. Aceștia pot practica acest gest pe alte animale de companie sau pe oamenii lor preferați.

Când pisica ta te privește fix în ochi.


Atunci când te privește și clipește încet este o modalitate prin care pisica ta îți arată multă afecțiune.Aceasta ar putea fi afișarea dragostei pisicii care este mai ușor de înțeles de oameni. Dacă pisoiul tău se uită mai întâi la tine, apoi clipește, apoi deschide ochii larg, apoi clipește lent a doua oară, îți spune că iubește și are încredere în tine

Când stă pe spate, cu burtica în sus.


Dacă pisica ta se întoarce pe spate pentru a-ți oferi o strălucire a burticii ei, acesta este un indiciu că se simte confortabil în jurul tău.Se simte iubită și protejată lângă tine.

Mișcările cozii pot spune multe.


Coada poate fi un indiciu incredibil a ceea ce simte pisica ta despre tine.Când o pisică se apropie de tine, cu coada ținută dreaptă în sus și capătul ușor înclinat, este un semn de dragoste. O pisică care își ține spatele în față arată, de asemenea, un semn de afecțiune.

Atunci când te prinde de degete își exprimă dragostea și încrederea.


Acesta este un alt mod în care pisica dvs. spune că vă iubesc.Pisica ta chiar nu înțelege că mușcătura ei de dragoste nu este întotdeauna plăcută pentru tine.

Dacă toarce, își exprimă bunăstarea și recunoștința.


Atunci când vine în brațele tale și toarce, poți fi sigur că își exprimă dragostea pentru tine.Acesta este primul sunet pe care îl produce un pisic.

Atunci când pășește pe urmele tale, își exprimă dragostea.


Dacă prietenul tău felin te urmărește din cameră în cameră, sare pe mese și pe pat pentru a fi lângă tine și merge întotdeauna drept acolo unde pășești, ea se bucură clar de compania ta.

Când pisica doarme în brațele tale.


Nu există un compliment mai plin de iubire, decât o pisică care alege poala stăpânului ca locul ei preferat de somn.

loading...

Add comment