Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cinci tipuri de prieteni de care probabil nu aveți nevoie

Mulți oameni au prieteni pe care i-au cunoscut poate la facultate, la serviciu sau într-un grup de cunoștințe, sau se întorc mult din copilărie.Prietenia se simte sigură, la fel ca majoritatea relațiilor care au durat ani de zile, dar oamenii pot lua aceste conexiuni drept fapte ale vieții fără a reflecta mai departe asupra lor.Ori de câte ori doi oameni se întâlnesc pentru prima dată, se cercetează reciproc.Totuși, când vine vorba de prietenii deja stabilite, oamenii renunță la analize profunde.

Oamenii se schimbă odată cu trecerea anilor, ceea ce necesită o reevaluare ocazională pentru a se asigura că prietenia este sănătoasă și productivă pentru ambele părți. Viața este prea scurtă pentru a o risipi în prezența oamenilor cu influențe negative și rele.Iată în continuate 5 tipuri de prieteni care te trag în jos.

 1. Nemulțumitul.
  Acest prieten pare să fie umplut cu energie negativă. Indiferent ce se întâmplă, ei observă întotdeauna partea proastă a fiecărei situații. Când ceva nu merge bine, ei se asigură că toată lumea știe despre asta – de mai multe ori.Este dificil să păstrezi o perspectivă pozitivă în jurul acestui tip de oameni. Le place să se audă reclamațiile lor, dar nu le pasă de soluții.Este aproape imposibil să te distrezi în preajma lor, deoarece sunt atât de greu de mulțumit, ceea ce plasează o greutate mare pe umerii tăi – o greutate pe care nu ar trebui să o suporti. Nu sunteți responsabil pentru fericirea altcuiva.Mai ales pentru o persoană care este veșnic nemulțumită.
 2. Lăudărosul.
  Lăudăroșii sunt ușor de observat. De fiecare dată când ceva le merge bine, se asigură că toată lumea o știe – de mai multe ori. Ei caută o validare constantă, deoarece sunt nesiguri și nu au respect de sine. Încrederea lor se bazează pe admirația și atenția celorlalți. De aceea, atunci când aveți câteva vești interesante de împărtășit, acestea trebuie să fure lumina reflectoarelor și să vă susțină, în loc să fie fericiți pentru dvs.Îi place să fie mereu în centrul atenției și să se laude cu orice lucru.
 3. Egoistul.
  Îți dă mesaj când vrea să ieșiți, dar în mod miraculos nu e disponibil niciodată când vrei tu să ieși. Se așteaptă să-i asculți problemele, dar el nu este disponibil să te asculte când vorbești despre ale tale.Nu poate fi prezent în nici un fel semnificativ și îți secătuiește puterile la fiecare întâlnire.Prietenii sunt acolo când ne e greu și ne acceptă pentru ceea ce suntem
 4. Fricosul.
  Vedeți, nu vă vor dărâma ideile și obiectivele; de fapt, ei vă vor susține. Cu toate acestea, de îndată ce ceva nu merge bine, ei vor fi acolo pentru a elimina fiecare eșec al tău și a susține că știu că nu va funcționa.Se îndoiesc de abilitățile tale pentru că se îndoiesc de propriile lor și în timp ce te înveselesc, vor în secret să eșuezi. Sunt preocupați de propriile insuficiențe și nu vor să-i lași în praf.
 5. Nepăsătorul.
  Nepăsătorul este prietenul care este notoriu nesigur din cauza priorităților lor înclinate. Vor uita datele importante, chiar și după mai multe memento-uri, și vor veni cu o scuză proastă sau chiar deloc.Au alte obiceiuri proaste, cum ar fi întreruperea altora, preluarea de apeluri telefonice în mijlocul conversațiilor și derularea constantă a rețelelor sociale.

Aceștia sunt tipurile de prieteni de care nu ai nevoie în viața ta.Prietenii sunt membrii familiei pe care îi alegeți. Acestea ar trebui să te inspire, să te încurajeze și să te lase să te simți fericit și mulțumit de tine.

loading...

Add comment