Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Când ai doi copii,iubirea nu se împarte,ci se înmulțește

Oricât de mulți oameni ai auzit vorbind sau oricâte cărți ai citit despre acest subiect, întotdeauna nu vei fi pe deplin pregătit pentru acea tranziție de la a avea un copil la doi.Atunci când ai un singur copil, poți păstra în continuare o mulțime de stiluri de viață la fel ca înainte de copil. A ieși la cină sau în vacanță nu este atât de greu. Apoi, apare copilul numărul doi și, boom, orice simț al sinelui sau al libertății de care ai reușit să te ții nu mai este.Dar poate cea mai mare surpriză la început este modul în care timpul tău singur dispare.Cu doi copii ai mai multe de făcut și mai puțin timp pentru a le face.

Pentru unii oameni, cea mai grea parte din a avea un al doilea copil este că nu vor ști cum să-și împartă iubirea la doi.Dar, adevărul este că iubirea nu se împarte,ci se înmulțește.Toată lumea vorbește despre cât de dificil este brusc să-ți împărtășești atenția. Au dispărut zilele în care te-ai putea înghesui cu unul singur și numai de fiecare dată când ai dori și concentra toată energia mentală și fizică asupra lui.Acum va trebui să înveți să-ți împărtășești atenția, energia și dragostea.Deoarece, brusc iubirea se va îmnulți. Fiecare copil are nevoie de ceva diferit de la noi. Fiecare copil are ceva diferit să ne învețe. Cu cât petrecem mai mult timp cu copiii noștri, cu atât îi cunoaștem mai bine. Cu cât îi cunoaștem mai bine, cu atât îi putem iubi mai bine.

Găsiți o modalitate de a petrece timp cu fiecare dintre copiii dvs. unul câte unul.Inițiați modalități de a le arăta dragostea.Surprindeți-i cu tot felul de activități sau chiar o excursie.Invață să-i asculți și să te documentezi.Uneori este mai bine doar să asculți și să dai o îmbrățișare, mai degrabă decât o soluție.Află lucrurile care le plac și unele modalități prin care vor să fie iubiți.

Se spune despre inimile mamelor că se tot măresc si se umplu cu tot mai multa iubire odata cu fiecare copil adus pe lume.Ei, bine chiar așa este.Iubirea unei mame se înmulțește cu fiecare copil.Dar să nu uităm, copiii sunt cea mai mare binecuvântare a unui om.Sunt cel mai frumos dar de la Dumnezeu.Ei sunt motivul pentru care râdem și zâmbim în fiecare zi.Copiii sunt unica putere care ne împinge să mergem înainte chiar și atunci când în interiorul nostru nu vrem decât să ne oprim.

loading...

Add comment