Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Avantajele de a avea un animal de companie:de ce animalele de companie vă oferă energie pozitivă.

Îngrijirea unui animal necesită o investiție financiară, un angajament de timp și uneori o sursă de energie în plus.Cu toate acestea, orice proprietar de animale de companie poate recunoaște că animalul de companie merită tot efortul.Acest lucru se datorează faptului că animalele de companie, prin natura lor, ne oferă un aflux de energie pozitivă pe care nu o putem găsi nicăieri altundeva. Mai exact, există patru modalități importante prin care animalele de companie furnizează energie pozitivă, de care toți proprietarii de animale ar trebui să fie recunoscători.

 1. Îți susțin sănătatea mintală.
  Indiferent prin ce treci, un animal de companie va fi alături de tine pentru a te ajuta să treci prin asta.Odată cu răspândirea COVID-19, sprijinul emoțional al animalelor noastre de companie este mai important ca niciodată. Există frică, anxietate și depresie crescute pe măsură ce ne confruntăm cu toții cu necunoscutul, experimentăm singurătatea din distanțarea socială și privim cazurile confirmate și decesele cresc. Animalele noastre de companie pot oferi un sprijin real și critic în fața tuturor acestor tulburări.A avea pe cineva de care să vă îngrijiți vă ajută starea mentală, oferindu-vă un sentiment de responsabilitate pentru o altă viață și făcându-vă să vă simțiți necesar și important.
 2. Reduc stresul.
  Viața devine uneori grea.Temele se pot acumula la școală, proiectele pot crea tensiune la locul de muncă sau termenele limită pot să vă neliniștească.Când se întâmplă aceste lucruri, este plăcut să ai un animal de companie la care să vii acasă și care să te bucure cu prezența sa.A avea un prieten mic și adorabil atunci când vi acasă de la muncă poate face pe orice să zâmbească.
 3. Îți susțin sănătatea fizică.
  Pe lângă faptul că ne sprijină sănătatea mintală, animalele de companie furnizează și energie pozitivă prin susținerea sănătății noastre fizice.Exercițiile fizice și fitnessul ne vin în minte mai întâi când ne gândim la sănătatea fizică. Acest beneficiu se observă cel mai mult la proprietarii de câini, deoarece câinii sunt cu energie ridicată. Ei trebuie frecvent să meargă la plimbări sau la alergări, iar dacă câinele tău merge, atunci și tu vei merge.De îndată ce adopți un câine, ai o altă viață care depinde de tine pentru a stabili și menține acea rutină.
 4. Reduc riscului cardiovascular și scăderea tensiunii arteriale.
  Proprietarii de animale de companie au mai puține probleme cardiovasculare și scad tensiunea arterială. Acest lucru ar putea fi rezultatul unui exercițiu fizic mai mare, al unui sprijin emoțional mai mare în fața stresului sau al unei combinații a ambelor.
 5. Oferă sprijin social
  Animalele de companie oferă sprijin social fiind cei mai buni prieteni ai noștri. Mulți oameni simt că se pot lega de animalele lor de companie și chiar au personalități similare. Animalele de companie oferă, de asemenea, sprijin social, ajutându-vă să cunoașteți noi prieteni. De exemplu, să vorbești despre animalul tău de companie poate fi un mare spargător de gheață atunci când întâlnești noi vecini, colegi de clasă sau colegi de serviciu. Din propria mea experiență, oamenilor le place să audă despre animalele de companie și să vadă și poze.
 6. Oferă dragoste necondiționată.
  Dacă ai un animal de companie, știi ce este iubirea adevărată. Le pasă de tine indiferent cine ești sau ce ai făcut și tu vei conta întotdeauna pentru ei. Chiar dacă vă simțiți instabili în relațiile voastre umane, nu va trebui niciodată să vă puneți la îndoială siguranța relației cu animalul dvs. de companie.Chiar dacă aveți un animal de companie mai liniștit, uteți fi siguri că ei vă iubesc la fel de mult ca un câine gonflabil sau o pisică.
loading...

Add comment